Τα 3 πιο πρακτικά tips μακιγιάζ για σένα από τη Μάγδα!

Η Μάγδα απαντά και αποκαλύπτει!

ASK MAGDA, M+ Team

Το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion" target="_blank">κραγιόν</a> είναι multi-tasker και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μάγουλα. Για την ακρίβεια, είναι το τέλειο ρουζ όταν φοράς κάποια ιδιαίτερη απόχρωση κραγιόν και σου χαρίζει το πλέον αρμονικό αποτέλεσμα! Έπειτα, θέλω να μιλήσουμε για το λευκό <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/molyvia-matiwn-eyeliners" target="_blank">μολύβι ματιών</a>. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δώσεις φως στα μάτια σου, να τα κάνεις να δείχνουν πιο ξεκούραστα και λιγότερο ερεθισμένα! Κάθε νεσεσέρ πρέπει να έχει μέσα ένα λευκό μολύβι! Τέλος, θέλω να ξέρεις πως το κονσίλερ μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις τέλειο χρώμα στα χείλη! Όχι, όχι σαν βάση, τα κραγιόν της ΜΝΥ δεν χρειάζονται βάση. Το κονσίλερ μπορεί να δημιουργήσει έναν λευκό καμβά για να φανεί στο 100% η απόχρωση του κραγιόν σου αφού όλες μας έχουμε διαφορετικό χρώμα χειλιών. Δοκίμασέ τα όλα και θα με θυμηθείς!
  • Το κραγιόν είναι multi-tasker και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μάγουλα. Για την ακρίβεια, είναι το τέλειο ρουζ όταν φοράς κάποια ιδιαίτερη απόχρωση κραγιόν και σου χαρίζει το πλέον αρμονικό αποτέλεσμα!
  • Έπειτα, θέλω να μιλήσουμε για το λευκό μολύβι ματιών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δώσεις φως στα μάτια σου, να τα κάνεις να δείχνουν πιο ξεκούραστα και λιγότερο ερεθισμένα! Κάθε νεσεσέρ πρέπει να έχει μέσα ένα λευκό μολύβι!
  • Τέλος, θέλω να ξέρεις πως το κονσίλερ μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις τέλειο χρώμα στα χείλη! Όχι, όχι σαν βάση, τα κραγιόν της ΜΝΥ δεν χρειάζονται βάση. Το κονσίλερ μπορεί να δημιουργήσει έναν λευκό καμβά για να φανεί στο 100% η απόχρωση του κραγιόν σου αφού όλες μας έχουμε διαφορετικό χρώμα χειλιών. Δοκίμασέ τα όλα και θα με θυμηθείς!

Μα τι ερώτηση και αυτή Babelline! Πως μπορώ να διαλέξω μόνο τρία από τα δεκάδες χρήσιμα tips μου; Θα προσπαθήσω όμως αφού μου το ζήτησες και θα διαλέξω τα πιο πρακτικά! Έχουμε και λέμε λοιπόν…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Roll it!

Για να εφαρμόσεις ακόμα καλύτερα το βερνίκι νυχιών σου, μην το κουνάς! Απλά ζέστανέ το ανάμεσα στις παλάμες σου τρίβοντας απαλά.

OTHERS VIEWED