Τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ για το 2019… so far!

Απλά δεν θα τα αφήσουμε από τα χέρια μας!

Τα Super Stay Matte Ink και οι νέες τους αποχρώσεις δεν έφυγαν από τα χείλη μας… κυριολεκτικά! Μας συνόδευσαν παντού και θα το κάνουν για όλο το ᾽19! Η Snapscara <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">μάσκαρα</a> με τις τρείς αποχρώσεις της φεύγει με χλιαρό νερό και είναι ό, τι πιο fun βάλαμε στις βλεφαρίδες μας! Άσε που επιφυλάσσει εκπλήξεις για φέτος! H Lemonade Craze παλέτα μας έκανε να χαμογελάμε καθημερινά και θα το κάνουμε από τώρα και μέχρι να ξαναέρθουν τα Χριστούγεννα! Ποιος ξέρει τι άλλο μας ετοιμάζει η Maybelline New York για φέτος!
  • Τα Super Stay Matte Ink και οι νέες τους αποχρώσεις δεν έφυγαν από τα χείλη μας… κυριολεκτικά! Μας συνόδευσαν παντού και θα το κάνουν για όλο το ᾽19!
  • Η Snapscara μάσκαρα με τις τρείς αποχρώσεις της φεύγει με χλιαρό νερό και είναι ό, τι πιο fun βάλαμε στις βλεφαρίδες μας! Άσε που επιφυλάσσει εκπλήξεις για φέτος!
  • H Lemonade Craze παλέτα μας έκανε να χαμογελάμε καθημερινά και θα το κάνουμε από τώρα και μέχρι να ξαναέρθουν τα Χριστούγεννα! Ποιος ξέρει τι άλλο μας ετοιμάζει η Maybelline New York για φέτος!

Το 2018 ήταν μία τέλεια beauty χρονιά! ‘Ηταν η χρονιά που μας έφερε καινούργιες αποχρώσεις Super Stay Matte Ink, η χρονιά που μας έφερε τη Snapscara και φυσικά η χρονιά που πιάσαμε στα χέρια μας την Lemonade Craze Palette! Αυτά είναι και τα προϊόντα που έχουμε στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα αγαπημένα μας προϊόντα του 2019 μέχρι στιγμής! Γιατί; Ας σου φρεσκάρουμε τη μνήμη…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Bye bye!

Ήξερες πως το Super Stay Better Skin Concealer βελτιώνει την όψη των μαύρων κύκλων σου κάθε φορά που τo φοράς;

OTHERS VIEWED