Τα almond nails είναι το νέο hot trend στο μανικιούρ!

Δες το σχήμα νυχιών που θα κυριαρχήσει όλο το 2019!

Δες τα πάντα για τα almond nails, το νέο hot trend στο μανικιούρ. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Τα νύχια είναι… φετίχ! Είναι τρόπος έκφρασης! Είναι αυτό που μας φτιάχνει τη διάθεση (μετά το κραγιόν)! Οι τάσεις λοιπόν στα νύχια είναι πολλές και συχνά, χάνουμε τον λογαριασμό αφού ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη. Σήμερα θα μιλήσουμε για τάσεις όχι όμως στο χρώμα ή στο nail art. Σήμερα θα πούμε για το απόλυτο σχήμα νυχιών που είναι νούμερο ένα σε αναζητήσεις στο pinterest: Τα almond nails!

 

1

Η ακριβής μετάφραση είναι νύχια αμύγδαλο και… το όνομά τους τα λέει όλα. Είναι το σχήμα νυχιών που μοιάζει με αμύγδαλο, ξεκινά δηλαδή φαρδύ στη βάση και τελειώνει σε μία ελαφρώς στρογγυλεμένη μύτη.

 

2

Είναι ένα σχήμα που ταιριάζει σε όλα τα χέρια και κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν μακρύτερα. Η Μάγδα μας το λατρεύει και οι παλέτες τόσο των Color Show βερνικιών όσο και των Super Stay 7 Days, είναι έτοιμη για να βάψεις τα δικά σου σύμφωνα με τη διάθεση ή το outfit που φοράς! Θα τα δοκιμάσεις;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Orange rocks!

Μην φοβάσαι το πορτοκαλί στα χείλη. Το Νο 912 Electric Orange του Color Sensational ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές και έχουμε τις αποδείξεις…

OTHERS VIEWED