Τα φορέματα που πρέπει να έχεις μαζί στις διακοπές σου.

Δεν έχουμε κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχουμε στα γαλλικά brands και αυτή η συλλογή μας δικαιώνει πλήρως.

Το ριγέ, εμπριμέ φόρεμα. Είναι κομψό και θα αφαιρέσει πόντους από τη σιλουέτα σου. Είναι αέρινο και άρα θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. Το κοριτσίστικο cocktail dress. Έχεις έναν γάμο; Μία βάφτιση; Ή μήπως απλώς θέλεις να κάνεις μια πιο βραδινή, εντυπωσιακή εμφάνιση; Η έντονη επιτήδευση δεν ταιριάζει στο καλοκαίρι γι’ αυτό μπορείς απλώς να επιλέξεις ένα φόρεμα σαν αυτό και είσαι έτοιμη. Το λευκό φόρεμα. Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ξέρεις πολύ καλά πως το λευκό είναι το ιδανικό για να αναδείξει το μαύρισμά σου ενώ είναι μια chic επιλογή για όλες τις περιστάσεις, πλην των γάμων. Το navy blue φόρεμα. Όχι το να φορέσεις το μπλε και τις αποχρώσεις του στις διακοπές σου δεν κρύβει ίχνος γραφικότητας. Αυτό είναι το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε στο ελληνικό καλοκαίρι! Το see through φόρεμα. Αν θέλεις κάτι σέξι για την παραλία και όχι μόνο, το naked dress επιτρέπεται και με το παραπάνω. Το έχουν φορέσει άλλωστε όλα τα super models και μας αρέσει πολύ. Προτίμησε να το συνδυάσεις με το μαγιό σου για ένα πιο classy αποτέλεσμα.
  • Το ριγέ, εμπριμέ φόρεμα. Είναι κομψό και θα αφαιρέσει πόντους από τη σιλουέτα σου. Είναι αέρινο και άρα θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω.
  • Το κοριτσίστικο cocktail dress. Έχεις έναν γάμο; Μία βάφτιση; Ή μήπως απλώς θέλεις να κάνεις μια πιο βραδινή, εντυπωσιακή εμφάνιση; Η έντονη επιτήδευση δεν ταιριάζει στο καλοκαίρι γι’ αυτό μπορείς απλώς να επιλέξεις ένα φόρεμα σαν αυτό και είσαι έτοιμη.
  • Το λευκό φόρεμα. Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ξέρεις πολύ καλά πως το λευκό είναι το ιδανικό για να αναδείξει το μαύρισμά σου ενώ είναι μια chic επιλογή για όλες τις περιστάσεις, πλην των γάμων.
  • Το navy blue φόρεμα. Όχι το να φορέσεις το μπλε και τις αποχρώσεις του στις διακοπές σου δεν κρύβει ίχνος γραφικότητας. Αυτό είναι το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε στο ελληνικό καλοκαίρι!
  • Το see through φόρεμα. Αν θέλεις κάτι σέξι για την παραλία και όχι μόνο, το naked dress επιτρέπεται και με το παραπάνω. Το έχουν φορέσει άλλωστε όλα τα super models και μας αρέσει πολύ. Προτίμησε να το συνδυάσεις με το μαγιό σου για ένα πιο classy αποτέλεσμα.

Όλοι οι σχεδιαστές και όλοι οι Οίκοι φτιάχνουν τα πιο ωραία και ονειρεμένα ρούχα και αξεσουάρ, όμως όλα αυτά που παρουσιάζονται στο Παρίσι, στις αντίστοιχες Εβδομάδες Μόδας, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Η συλλογή του οίκου Chloé για παράδειγμα, γι’ αυτό το καλοκαίρι έχει όλα όσα χρειάζεσαι στις διακοπές σου και ακόμα και αν δε μπορείς να τα αγοράσεις, μπορείς να πάρεις ιδέες για να φτιάξεις την πιο σωστή βαλίτσα.


 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Tame it!

Έχεις ατίθασα φρύδια και ξέχασες την Brow Drama Mascara σου; Ταμπονάρισε επάνω τους ελάχιστο από το Baby Lips σου και θα μείνουν στην θέση τους.

OTHERS VIEWED