Τα highlights των επιδείξεων μόδας από Νέα Υόρκη & Λονδίνο

Λίγο πριν αναλύσουμε τι συνέβη σε Μιλάνο και Παρίσι, ας δούμε τα πιο βασικά από Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Alexander Wang: Την προσοχή μας κέντρισαν τα minimal δυναμικά φορέματα σατέν υφασμάτων με γούνινες λεπτομέρειες. Οι διαφάνειες είναι χαρακτηριστικό που αγαπάμε στον οίκο αυτό και φυσικά δεν παρέλειψε να μας εντυπωσιάσει και πάλι με το sea through. Oscar de la Renta: Τα τούλινα υφάσματα με εντυπωσιακά τελειώματα που παραπέμπουν σε προηγούμενη δεκαετία κερδίζουν δικαίως μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά μας. Tom Ford: Ο οίκος συνώνυμο του μαύρου κοστουμιού- ΟΚ μετά τον Dior, φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μας με κοστούμια αφαιρετικά σύγχρονα και δυναμικά. Burberry: Αρκετές καινοτομίες είδαμε στην επίδειξη αυτή και η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν ο πρωτότυπος συνδυασμός αρκετών print  χωρίς φόβο ή δεύτερες σκέψεις. Μπλούζα παραλλαγής σε συνδυασμό με  εμπριμέ ολόσωμη φόρμα και πολύχρωμο κολάν είναι μία αρκετά τολμηρή πρόταση και αν κάτι αγαπούν οι fashionistas περισσότερο από τις γόβες στιλέτο είναι να τολμούν. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την τελευταία συλλογή του Christopher Bailey, ο οποίος μόλις αποχώρησε από το τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Οίκ Harpen Waw: Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε αυτό το ζεβρέ mini φόρεμα με ασορτί over the knee boots του ίδιου print. Nαι, είναι τόσο σέξι όσο φαντάζεσαι- ίσως και περισσότερο. Asley Williams: Τολμηρό sea through κορμάκι έχουμε δει πολλές φορές. Μακριά μπλούζα με ουρά όμως και επαναλαμβανόμενο logo, όχι και η αλήθεια είναι πως αγαπήσαμε το απενεχοποιημένο σεξαπίλ του.
  • Alexander Wang: Την προσοχή μας κέντρισαν τα minimal δυναμικά φορέματα σατέν υφασμάτων με γούνινες λεπτομέρειες. Οι διαφάνειες είναι χαρακτηριστικό που αγαπάμε στον οίκο αυτό και φυσικά δεν παρέλειψε να μας εντυπωσιάσει και πάλι με το sea through.
  • Oscar de la Renta: Τα τούλινα υφάσματα με εντυπωσιακά τελειώματα που παραπέμπουν σε προηγούμενη δεκαετία κερδίζουν δικαίως μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά μας.
  • Tom Ford: Ο οίκος συνώνυμο του μαύρου κοστουμιού- ΟΚ μετά τον Dior, φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μας με κοστούμια αφαιρετικά σύγχρονα και δυναμικά.
  • Burberry: Αρκετές καινοτομίες είδαμε στην επίδειξη αυτή και η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν ο πρωτότυπος συνδυασμός αρκετών print χωρίς φόβο ή δεύτερες σκέψεις. Μπλούζα παραλλαγής σε συνδυασμό με εμπριμέ ολόσωμη φόρμα και πολύχρωμο κολάν είναι μία αρκετά τολμηρή πρόταση και αν κάτι αγαπούν οι fashionistas περισσότερο από τις γόβες στιλέτο είναι να τολμούν. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την τελευταία συλλογή του Christopher Bailey, ο οποίος μόλις αποχώρησε από το τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Οίκ
  • Harpen Waw: Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε αυτό το ζεβρέ mini φόρεμα με ασορτί over the knee boots του ίδιου print. Nαι, είναι τόσο σέξι όσο φαντάζεσαι- ίσως και περισσότερο.
  • Asley Williams: Τολμηρό sea through κορμάκι έχουμε δει πολλές φορές. Μακριά μπλούζα με ουρά όμως και επαναλαμβανόμενο logo, όχι και η αλήθεια είναι πως αγαπήσαμε το απενεχοποιημένο σεξαπίλ του.

Οι δύο από τις αγαπημένες μας Μητροπόλεις τις μόδας είχαν την τιμητική τους το τελευταίο διάστημα με τους σχεδιαστές των πιο διακεκριμένων οίκων να δίνουν ρεσιτάλ δημιουργικότητας και έμπνευσης. Με τη μόδα να φροντίζει για εμάς πριν από εμάς, έχουμε συγκεντρώσει τα highlights των επιδείξεων για να νιώσεις και εσύ front row καλεσμένη και να μην εκπλαγείς με τις τάσεις για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2018-2019.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην φυσάς!

Για να απομακρύνεις το επιπλέον προϊόν (ρουζ-πούδρα) από το πινέλο σου μην το φυσάς αλλά τίναζέ το.

OTHERS VIEWED