Τα καλοκαιρινά βαψίματα θέλουν κραγιόν ή lip gloss;

Προσπαθούμε να βάλουμε τέλος στο δίλημμα…

Δες τώρα τις κατάλληλες συμβουλές για τα καλοκαιρινά σου βαψίματα και δώσε τέλος στο δίλημμα κραγιόν ή lip gloss. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Εντάξει, να μην τα ξαναπούμε… το καλοκαίρι είναι η εποχή για χρώμα στα χείλη! Ακόμη και αν δεν είσαι κορίτσι που φορά χρώμα στο μακιγιάζ, σίγουρα έχεις μπει στον πειρασμό αυτό τον καιρό… αλλά φτάνοντας στα πολύχρωμα corners της ΜΝΥ  βρίσκεσαι μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλημμα! Θα διαλέξεις κάποιο από τα λαμπερά Vivid Hot Liquid ή θα σε κερδίσουν τα απίστευτης διάρκειας, ματ Super Stay Matte Ink; Μπορείς να διαλέξεις; Θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε…

 

Τα Super Stay Matte Ink είναι απόλυτα σταθερά και ανεξίτηλα. Χαρίζουν ματ τελείωμα και έντονο χρώμα που δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Συνεπώς, ίσως είναι καλύτερα να τα επιλέξεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι. Η σταθερή τους φόρμουλα θα σε βοηθήσει όταν ο υδράργυρος χτυπήσει κόκκινο.

 

Τα Vivid Hot Liquid έχουν επίσης τεράστια διάρκεια και πολύ σταθερό αποτέλεσμα (για τα χρώματα δεν το συζητάμε) αλλά, μιας που είναι τόσο λαμπερά και εντυπωσιακά, ίσως είναι καλύτερα να τα επιλέξεις για τις sexy, βραδινές σου εμφανίσεις. 

 

Μπορείς να έχεις όλα τα Maybelline χρώματα στα χείλη σου αν το θελήσεις και όποιο αποτέλεσμα θέλεις για τα καλοκαιρινά σου βαψίματα. Τι θα διαλέξεις; 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Ρουά ματ!

Για ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα στα χείλη άφησε στην άκρη το κραγιόν σου και χρωμάτισε τα χείλη μόνο με το μολύβι χειλιών.

OTHERS VIEWED