Τα μάτια σου θα φαίνονται διπλάσια σε μέγεθος με αυτό το τρικ!

Διάβασε πως με 2 σκιές θα κάνεις τα μάτια σου μεγαλύτερα και super glam για τις γιορτές!

Δες εδώ όλες τις πληροφορίες για το εύκολο τρικ το οποίο κάνει τα μάτια σου να φαίνονται διπλάσια σε μέγεθος. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τι είναι αυτό που ζητάμε από το μακιγιάζ των ματιών μας; Από τα μολύβια, τις σκιές και τη μάσκαρά μας; Ζητάμε μεγάλα, διαπεραστικά, εκφραστικά και έντονα μάτια… όχι και πολλά δηλαδή! Όλες μας θέλουμε να κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα ακόμα και αν είναι ήδη μεγάλα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρουμε όμως σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον πιο glam, τον πιο εορταστικό τρόπο! Θα σου αποκαλύψουμε λοιπόν πως με μόλις 2 σκιές μπορείς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται διπλάσια σε μέγεθος just in time για τα ρεβεγιόν!

 

1

Το πρώτο βήμα είναι η σκιά στην εξωτερική γωνία και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων. Βάζοντας την σκιά σου στρατηγικά σε αυτά τα σημεία, τονίζεις το μήκος αλλά και τον όγκο των ματιών σου και έτσι αυτόματα φαίνοντια μεγαλύτερα. Διαλέγεις λοιπόν την πιο σκούρα σκιά από την παλέτα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις (σκούρο λαδί αν κάνεις πράσινο μακιγιάζ, navy blue αν κάνεις μπλε κοκ) και την τοποθετείς στρατηγικά. Δεν τελειώσαμε όμως…

 

2

Το δεύτερο βήμα είναι η λάμψη! Βάζοντας λίγη λαμπερή, ιριδίζουσα σκιά (σε όποια απόχρωση θέλεις) στο κέντρο του βλεφάρου σου κάνεις τα μάτια σου να διπλασιάζονται σε όγκο! Μόνο πρόσεξε να σβήσεις καλά το χρώμα και να κάνεις blending με την σκούρα σου σκιά. Περίμενε… Ένα τελευταίο βήμα!

 

3

Που πας χωρίς άφθονη μάσκαρα; Είναι η τελευταία πινελιά που θα απογειώσει το μακιγιάζ σου και θα κάνει τα μάτια σου απλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Make it Happen Girl!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Smart makeup

Δεν βρίσκεις την τέλεια απόχρωση κραγιόν; Πέρνα από τα χείλη σου ένα διάφανο Baby Lips και στη συνέχεια ταμπονάρισε από πάνω λίγη ποσότητα από το

OTHERS VIEWED