Τα MNY Girls φορούν τα φθινοπωρινά Color Sensational

Διάλεξαν τις πιο τέλειες αποχρώσεις για το φθινόπωρο.

Αυτό το Maybelline Girl έχει Nude διάθεση το Color Sensational The Creamy Mattes στην απόχρωση Νο 930 Nude Embrace είναι η επιλογή του. Τις πιο γλυκές αποχρώσεις που μοιάζουν με Macaron επέλεξε αυτό το Maybelline Girl και μας άνοιξε την όρεξη για… χρώμα και γλυκό. Η hero απόχρωση των Color Sensational The Creamy Mattes No 975 Divine Wine είναι η απόλυτη φθινοπωρινή επιλογή. Το κοριτσίστικο Color Sensational The Creamy Mattes Νο 950 Magnetic Magenta επέλεξε η @my_beautyfavorites. Είναι και από τις δικές μας αγαπημένες. Και φυσικά, το Color Sensational No 547 Pleasure Me Red δεν μπορεί να λείπει από κανένα νεσεσέρ… όπως και οι ζεστοί cappuccino.
  • Αυτό το Maybelline Girl έχει Nude διάθεση το Color Sensational The Creamy Mattes στην απόχρωση Νο 930 Nude Embrace είναι η επιλογή του.
  • Τις πιο γλυκές αποχρώσεις που μοιάζουν με Macaron επέλεξε αυτό το Maybelline Girl και μας άνοιξε την όρεξη για… χρώμα και γλυκό.
  • Η hero απόχρωση των Color Sensational The Creamy Mattes No 975 Divine Wine είναι η απόλυτη φθινοπωρινή επιλογή.
  • Το κοριτσίστικο Color Sensational The Creamy Mattes Νο 950 Magnetic Magenta επέλεξε η @my_beautyfavorites. Είναι και από τις δικές μας αγαπημένες.
  • Και φυσικά, το Color Sensational No 547 Pleasure Me Red δεν μπορεί να λείπει από κανένα νεσεσέρ… όπως και οι ζεστοί cappuccino.

Όταν ο καιρός γίνεται πιο βροχερός και το δέρμα μας χάνει και το τελευταίο ίχνος μελανίνης από το καλοκαίρι σημαίνει πως είναι ώρα να βάλουμε τα… μεγάλα μέσα για να μας φτιάξει η διάθεση. Το πρώτο φυσικά δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας κραγιόν. Το δεύτερο η σοκολάτα. Δείτε παρακάτω τα Color Sensational κραγιόν που επέλεξαν τα Maybelline Girls στο Instagram και δείτε μας τα δικά σας ανεβάζοντάς τα στο hashtag #maybellinenygr.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Να μην επαναληφθεί!

Χόρεψες ως το πρωί και δεν είχες κουράγιο να ξεβαφτείς; Μην το ξανακάνεις! Σωστή περιποίηση είναι το α και το ω για ένα όμορφο πρόσωπο. Ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ!

OTHERS VIEWED