Τα πιο εντυπωσιακά cat eyes σε ένα λεπτό!

Είναι τόσο εύκολο που θα γελάσεις!

Δες τώρα όλες τις πληροφορίες για να πετύχεις και εσύ τα πιο εντυπωσιακά cat eyes σε ένα λεπτό. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Τα τέλεια cat eyes είναι απλά πανέμορφα και πραγματικά ΤΟΣΟ δύσκολα. Εκτός και αν είσαι η Μάγδα αναστασοπούλου, η τέλειοτητα απαιτεί πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη και πολλά λίτρα ντεμακιγιάζ ματιών. Βέβαια, μπορεί να έχεις εξασκηθεί τόσο πολύ που έχεις φτάσει σε σημείο να μπορείς να βάλεις eyeliner τέλεια ακόμα και χωρίς καθρέφτη αλλά, ακόμα και αν ισχύει αυτό, το tip που έχουμε σε ενδιαφέρει!

 

1

Τι θα έλεγες λοιπόν αν σε πληροφορούσαμε πως μπορείς να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά cat eyes σε σε ένα λεπτό; Κι όμως γίνεται αρκεί να έχεις μία σκύρα σκιά και ένα πινέλο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις μία χοντρή γραμμή με το πινέλο σου ακριβώς έτσι...

 

2

Έπειτα, συμπλήρωσε λίγο χρώμα με μολύβι στο κάτω βλέφαρο και κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων και είσαι έτοιμη! Εντυπωσιακή, sexy και καθ᾽οδόν για το πάρτι! Θα το δοκιμάσεις απόψε;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Μην τρίβεις!

Το concealer πρέπει πάντα να το εφαρμόζεις με ταμποναριστές κινήσεις και όχι να το τρίβεις με τα δάχτυλα μέχρι να εξαφανιστεί.  

OTHERS VIEWED