Τα πιο hot καλοκαιρινά στυλ έφτασαν από το Παρίσι!

Και πάλι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της μόδας μας δίνει τις καλύτερες ιδέες για ένα τέλειο καλοκαιρινό στιλ.

Τα βολάν, στα σωστά σημεία, είναι ικανά να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου καθώς δίνουν μια δραματική διάθεση σε κάθε σύνολο. Έχε κατά νου ότι προσθέτουν πόντους στη σιλουέτα οπότε πρόσεξε πού θα τα φορέσεις. Η έθνικ διάθεση που μπορεί να έχει ένα σύνολο είναι πάντα ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ έντονη, αρκούν μερικά στοιχεία για να σε κάνουν πιο εντυπωσιακή. Το total white είναι πάντα καλή λύση για το καλοκαίρι. Συνδύασέ το με ένα έντονο κραγιόν και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα για να το κάνεις πιο «χαρούμενο» και είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση. Οι ρίγες, δεν χρειάζεται να καλύπτουν όλο σου το σύνολο. Μια λεπτομέρεια μπορεί να δώσει σχήμα στη σιλουέτα σου και να την κολακεύει ακόμα περισσότερο. Και μην ξεχνάς ποτέ το denim jacket σου. Στενό ή oversized, σκούρο ή ανοιχτόχρωμο, είναι το πανωφόρι που πάει με όλα και θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε περίπτωση.
  • Τα βολάν, στα σωστά σημεία, είναι ικανά να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου καθώς δίνουν μια δραματική διάθεση σε κάθε σύνολο. Έχε κατά νου ότι προσθέτουν πόντους στη σιλουέτα οπότε πρόσεξε πού θα τα φορέσεις.
  • Η έθνικ διάθεση που μπορεί να έχει ένα σύνολο είναι πάντα ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ έντονη, αρκούν μερικά στοιχεία για να σε κάνουν πιο εντυπωσιακή.
  • Το total white είναι πάντα καλή λύση για το καλοκαίρι. Συνδύασέ το με ένα έντονο κραγιόν και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα για να το κάνεις πιο «χαρούμενο» και είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση.
  • Οι ρίγες, δεν χρειάζεται να καλύπτουν όλο σου το σύνολο. Μια λεπτομέρεια μπορεί να δώσει σχήμα στη σιλουέτα σου και να την κολακεύει ακόμα περισσότερο.
  • Και μην ξεχνάς ποτέ το denim jacket σου. Στενό ή oversized, σκούρο ή ανοιχτόχρωμο, είναι το πανωφόρι που πάει με όλα και θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε περίπτωση.

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής δεν ήταν η αφορμή μόνο για να δούμε υπέροχα ρούχα αλλά και για να χαζέψουμε και πάλι το street style στο Παρίσι. Δες τις εικόνες που μας έκαναν εντύπωση και πάρε ιδέες για το προσωπικό σου στιλ το καλοκαίρι.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Be smart

Αν έχει φριζάρει η φράντζα σου από την υγρασία, βάλε λίγο Baby Lips στα δάχτυλά σου και τιθάσευσε την.

OTHERS VIEWED