Τα πιο hot χρώματα για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ!

Είναι λαχταριστά και θα τονίσουν το μαύρισμά σου!

Αυτό το καλοκαίρι εμείς στην Maybelline New York νιώθουμε blue για όλους τους σωστούς λόγους και «παίζουμε» ανάμεσα στις γαλάζιες, τιρκουάζ, μωβ και πράσινες Color Show αποχρώσεις. Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι αγαπημένες μας; Το Color Show στην απόχρωση Νο 60 (πράσινο) και το Color Show στην απόχρωση Νο 52 (γαλάζιο) είναι ένα match made in heaven που τονίζει ακόμα και το πιο διακριτικό μαύρισμα. Το <a href="https://www.maybelline.gr/proionta-nyxiwn/vernikia-nyxiwn/color-show-vernikia-nyxiwn/blush-berry" target="_blank">Color Show</a> στην απόχρωση Νο 20 είναι το τέλειο berry χρώμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τα κλασικά Maybelline Girls που αγαπούν το κοραλί. Τέλος, το τιρκουάζ Color Show στην απόχρωση Νο 120 είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαιρινό μανικιούρ και πεντικιούρ σου και πάει με όλα! Ποιο θα διαλέξεις; Βασικά… ποιο είναι το αγαπημένο σου Color Show βερνίκι; Πεθαίνουμε να να μάθουμε!
  • Αυτό το καλοκαίρι εμείς στην Maybelline New York νιώθουμε blue για όλους τους σωστούς λόγους και «παίζουμε» ανάμεσα στις γαλάζιες, τιρκουάζ, μωβ και πράσινες Color Show αποχρώσεις. Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι αγαπημένες μας;
  • Το Color Show στην απόχρωση Νο 60 (πράσινο) και το Color Show στην απόχρωση Νο 52 (γαλάζιο) είναι ένα match made in heaven που τονίζει ακόμα και το πιο διακριτικό μαύρισμα.
  • Το Color Show στην απόχρωση Νο 20 είναι το τέλειο berry χρώμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τα κλασικά Maybelline Girls που αγαπούν το κοραλί.
  • Τέλος, το τιρκουάζ Color Show στην απόχρωση Νο 120 είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαιρινό μανικιούρ και πεντικιούρ σου και πάει με όλα! Ποιο θα διαλέξεις; Βασικά… ποιο είναι το αγαπημένο σου Color Show βερνίκι; Πεθαίνουμε να να μάθουμε!

Είναι καλοκαίρι, το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου είναι on fleek και αλλάζεις χρώματα όσο συχνά αλλάζεις και τα μπλουζάκια σου… Γιατί όχι;! You do you girl, το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται. Επειδή ωστόσο η γκάμα των Color Show βερνικιών της ΜΝΥ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκεφτήκαμε πως μπορεί να χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για την επόμενη αγορά και αλλαγή σου.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Μόνο μολύβι

Για να τονίσεις τα χείλη σου διακριτικά άσε για λίγο το Color Sensational κραγιόν σου στο νεσεσέρ και βάλε μόνο

OTHERS VIEWED