Τα προϊόντα που προσφέρουν τέλεια επιδερμίδα χωρίς μέικαπ!

Τα νέα Master Camo Pens είναι εδώ και κάνουν τα πάντα!

Ανακάλυψε εδώ τα νέα προϊόντα της Maybelline, τα Master Camo Pens, που προσφέρουν τέλεια επιδερμίδα χωρίς μέικαπ. Μάθε εδώ περισσότερα!

Υπάρχουν εκεί έξω μερικά κορίτσια που το δέρμα τους μοιάζει βγαλμένο από εργαστήριο. Δεν έχουν λιπαρότητα, οι πόροι τους δεν φαίνονται, τα σπυράκια τους είναι άγνωστη λέξη και λάμπουν σαν να είναι στην πρίζα. Είναι τα κορίτσια που δεν φορούν μεικάπ! Θα θέλαμε να πούμε πως δεν τις ζηλεύουμε αλλά δεν ισχύει ακριβώς. Επειδή λοιπόν στην Maybelline New York θέλουμε να μην ζηλεύεις κανέναν, ζητήσαμε από την Μάγδα να σου δείξει πως θα κάνεις το δέρμα σου τέλειο με μια μόλις σταγόνα μεικάπ! Ναι, με μία σταγόνα και τα ολοκαίνουργια Master Camo Pens!

Τα Master Camo Pens

Τα Master Camo Pens

Eίναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Camo της Maybelline new York και θα τα λατρέψεις. Το κάθε ένα διορθώνει και από μια ατέλεια και θα σου δείξουμε τι να κάνεις για τους μαύρους κύκλους, τις κοκκινίλες, την ωχρότητα και την θαμπάδα!

 

Το ροδακινί

Το ροδακινί

Το ροδακινί Master Camo No 50 είναι τέλειο αν έχεις ελαφριούς μαύρους κύκλους. Αν έχεις πιο έντονους θα διαλέξεις το κόκκινο αλλά αυτά θα τα πούμε σε επόμενο how to.

Βήμα 1

Βήμα 1

Πέρνα με το σφουγγαράκι μια γενναία ποσότητα από το Master Camo No 50 κάτω από τα μάτια σου (μην τρομάξεις) και κάνε blending με το πινέλο σου.

 

Το πράσινο

Το πράσινο

Το πράσινο Master Camo No 10 εξουδετερώνει τις κοκκινίλες στο λεπτό και θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος ειδικά το καλοκαίρι με τους ερεθισμούς!

Το πράσινο

Βήμα 2

Πέρασέ το μόνο από τα σημεία που έχεις κοκκινίλες και στην συνέχεια ταμπονάρισέ τα με τα δάχτυλά σου ή με ένα μικρό πινέλο.

Βήμα 2

Το μπλε

Το μπλε Master Camo No 20 είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες που δείχνουν ωχρές και ταλαιπωρημένες. Αναζωογονεί την οψη του δέρματος σε δευτερόλεπτα.

Βήμα 3

Βήμα 3

Βάλε λίγο από το μπλε Master Camo No 20 στο μέτωπο και το πιγούνι σου. Είναι τα σημεία που προδίδουν την ωχρότητά σου. Έπειτα κάνε και πάλι blending mε το πινέλο σου.

 

Βήμα 3

Το ροζ

Το ροζ Master Camo No 30 εξουδετερώνει την θαμπάδα και κάνει το δέρμα σου φρέσκο και λαμπερό αμέσως μόλις το φορέσεις!

Το ροζ

Βήμα 4

Πέρασέ το με το σφουγγαράκι του ακριβώς πάνω από τα φρύδια σου, στα ζυγωματικά και την μύτη σου για να δώσεις φυσική λάμψη και φρεσκάδα στην όψη σου. Όπως και με τα άλλα, ταμπονάρεις απαλά με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο.

Βήμα 4

Το μεικάπ

Μόλις μια σταγόνα μεικάπ χρειάζεσαι πλέον και είσαι έτοιμη. Βάλε το αγαπημένο σου Maybelline Foundation σε ένα μεγάλο πινέλο και πέρασέ το ελαφρά από όλο το πρόσωπο.

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει πως έβαλες κάτι στο δέρμα σου…

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Curl it!

Αν δεν έχεις ψαλίδι για βλεφαρίδες, ζέστανε στα χέρια σου ένα κουτάλι και χρησιμοποίησε την κυρτή πλευρά του για να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου.  

OTHERS VIEWED