Τα ρούχα που δεν πρέπει ποτέ να ξαναφορέσεις!

Μήπως βρίσκονται στη ντουλάπα σου;

Δερμάτινα παντελόνια σε έντονα χρώματα. Γιατί να τα φορέσεις; Το μαύρο είναι κλασικό και πιο κομψό οπότε δεν έχεις λόγο να δοκιμάσεις κάποιο άλλο χρώμα. Φούστες που σε κάνουν να μοιάζεις έγκυος. Θα έρθει εκείνη η ώρα και θα είναι τέλειο να αναδεικνύεις τη φουσκωμένη σου κοιλιά. Γιατί να το κάνεις από τώρα; Αν επιλέξεις τη σωστή ψηλόμεση φούστα σε γραμμή άλφα, δεν υπάρχει περίπτωση να μοιάζεις εγκυμονούσα. Φλούο χρώματα. Η μόδα είναι ύπουλη και μπορεί να τα επαναφέρει οπότε δε λέμε μεγάλες κουβέντες. Προς το παρόν όμως άφησέ τα θαμμένα στη ντουλάπα σου. Γκέτες ή οτιδήποτε μοιάζει με αυτές. Όχι δε θα πρέπει να παρασυρθείς από την επέλαση των 1980s. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσεις κάτι τέτοιο, τελεία και παύλα. Ασφυκτικά κλειστούς χαριτωμένους γιακάδες. Ναι μπορεί το preppy style να επανήλθε για λίγο από τον Miu Miu, όμως το έχουμε βαρεθεί σε αυτή τη μορφή του. Αν θέλεις κάτι τέτοιο προτίμησε την αισθητική του chic geek που βλέπουμε στις ταινίες του Wes Anderson.
  • Δερμάτινα παντελόνια σε έντονα χρώματα. Γιατί να τα φορέσεις; Το μαύρο είναι κλασικό και πιο κομψό οπότε δεν έχεις λόγο να δοκιμάσεις κάποιο άλλο χρώμα.
  • Φούστες που σε κάνουν να μοιάζεις έγκυος. Θα έρθει εκείνη η ώρα και θα είναι τέλειο να αναδεικνύεις τη φουσκωμένη σου κοιλιά. Γιατί να το κάνεις από τώρα; Αν επιλέξεις τη σωστή ψηλόμεση φούστα σε γραμμή άλφα, δεν υπάρχει περίπτωση να μοιάζεις εγκυμονούσα.
  • Φλούο χρώματα. Η μόδα είναι ύπουλη και μπορεί να τα επαναφέρει οπότε δε λέμε μεγάλες κουβέντες. Προς το παρόν όμως άφησέ τα θαμμένα στη ντουλάπα σου.
  • Γκέτες ή οτιδήποτε μοιάζει με αυτές. Όχι δε θα πρέπει να παρασυρθείς από την επέλαση των 1980s. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσεις κάτι τέτοιο, τελεία και παύλα.
  • Ασφυκτικά κλειστούς χαριτωμένους γιακάδες. Ναι μπορεί το preppy style να επανήλθε για λίγο από τον Miu Miu, όμως το έχουμε βαρεθεί σε αυτή τη μορφή του. Αν θέλεις κάτι τέτοιο προτίμησε την αισθητική του chic geek που βλέπουμε στις ταινίες του Wes Anderson.

Κάνοντας μια «βόλτα» ανάμεσα σε παλιές εικόνες από το street style στο Παρίσι, διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά πως αυτά που κάποτε θεωρούνταν chic και στιλάτα, πλέον σχεδόν δε θέλουμε να τα βλέπουμε. Διάβασε λοιπόν και εσύ, τι είναι καλό να αποφύγεις και να μη φορέσεις στο άμεσο μέλλον.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Βάλε χρώμα!

Ποιος είπε πως το φούξια είναι μόνο για καλοκαίρι. Δώσε χρώμα στις χειμερινές σου μέρες με το τέλειο Color Drama Lipstick No 150 Fuchsia Desire!

OTHERS VIEWED