Τα τέλεια ζευγάρια κραγιόν και βερνικιών!

Θα τα πάρεις για εσένα ή θα τα κάνεις δώρο;

Για τις ρομαντικές: Super Stay 7 Days στην απόχρωση Νο 135 και Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Loyalist. Ο πιο τέλειος nude-ροζ συνδυασμός. Για τις κλασικές: Super Stay 7 Days στην απόχρωση Νο 6 και Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Pioneer. Κλασικό κόκκινο που πάει με όλα! Για τις edgy: Super Stay 7 Days στην απόχρωση Νο 265 και Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Composer. Dark χρώματα για... dark κορίτσια!
  • Για τις ρομαντικές: Super Stay 7 Days στην απόχρωση Νο 135 και Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Loyalist. Ο πιο τέλειος nude-ροζ συνδυασμός.
  • Για τις κλασικές: Super Stay 7 Days στην απόχρωση Νο 6 και Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Pioneer. Κλασικό κόκκινο που πάει με όλα!
  • Για τις edgy: Super Stay 7 Days στην απόχρωση Νο 265 και Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Composer. Dark χρώματα για... dark κορίτσια!

Ποσο κομψό είναι το να ταιριάζεις το βερνίκι νυχιών με το κραγιόν σου; Άσε, μην απαντήσεις... Είναι πολύ κομψό! Όταν φοράς ίδιο βερνίκι και κραγιον, είναι σα να φοράς ένα τέλειο αξεσουάρ και σήμερα σου έχουμε τους τέλειους matchy-matchy συνδυασμούς. Βρήκαμε τα τέλεια βερνίκια που ταιριάζουν “γάντι” στις αγαπημένες μας αποχρώσεις Super Stay Matte Ink. Δες τα παρακάτω και πες μας: Θα τα πάρεις για εσένα ή θα τα κάνεις δώρο;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Άλλαξέ το

Για να βάλεις σκιά στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποίησε μια μπατονέτα αντί για το πινέλο σου, θα δεις πως είναι ευκολότερο!

OTHERS VIEWED