Τα χρώματα που πρέπει να φοράς αν είσαι ξανθιά!

Βρήκαμε πέντε χρώματα που ταιριάζουν πολύ σε όλα τα ανοιχτόχρωμα κορίτσια και αν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία πρέπει να τα δοκιμάσεις.

Τα metallics. Ναι, μπορείς να τα φορέσεις όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών και του δέρματός σου, όμως συγγνώμη κορίτσια, ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθές της παρέας. Το έντονο κόκκινο. Είναι ένα υπέροχο χρώμα που θα αναδείξει το καστανό των μαλλιών, αλλά θα κάνει και τρομερή αντίθεση με το ξανθό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το nude-pink. Είναι πολύ ουδέτερο και μπορείς να το δοκιμάσεις σε διάφορες περιστάσεις. Αν είσαι ξανθιά ακόμα καλύτερα, θα δεις πως σε κάνει ακόμα πιο classy. To έντονο μπλε. Δεν είναι τυχαίο που είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Blake Lively. Συμφωνείς; Το έντονο πράσινο. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο χρώμα, αν όμως θέλεις να το φορέσεις, καλύτερα να το επιλέξεις εφόσον τα μαλλιά σου έχουν αρκετά ανοιχτό τόνο.
  • Τα metallics. Ναι, μπορείς να τα φορέσεις όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών και του δέρματός σου, όμως συγγνώμη κορίτσια, ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθές της παρέας.
  • Το έντονο κόκκινο. Είναι ένα υπέροχο χρώμα που θα αναδείξει το καστανό των μαλλιών, αλλά θα κάνει και τρομερή αντίθεση με το ξανθό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  • Το nude-pink. Είναι πολύ ουδέτερο και μπορείς να το δοκιμάσεις σε διάφορες περιστάσεις. Αν είσαι ξανθιά ακόμα καλύτερα, θα δεις πως σε κάνει ακόμα πιο classy.
  • To έντονο μπλε. Δεν είναι τυχαίο που είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Blake Lively. Συμφωνείς;
  • Το έντονο πράσινο. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο χρώμα, αν όμως θέλεις να το φορέσεις, καλύτερα να το επιλέξεις εφόσον τα μαλλιά σου έχουν αρκετά ανοιχτό τόνο.

Όχι δεν επιμένουμε ότι πρέπει να φοράς συνέχεια τα ίδια, όμως σου έχουμε πει πολλές φορές ότι κάποιες αποχρώσεις σου ταιριάζουν περισσότερο και άλλες λιγότερο. Αν λοιπόν είσαι ξανθιά, διάβασε ποια χρώματα πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην το πετάξεις!

Έλιωσε το κραγιόν σου στο αυτοκίνητο; Μην το πετάξεις. Βγάλε όσο περισσότερο μπορείς και μετέφερέ το σε ένα μικρό δοχείο. Άστο στο ψυγείο για μερικές ώρες και χρησιμοποίησέ το με πινέλο.

OTHERS VIEWED