Ταιριάζει το unicorn makeup σε κάθε ηλικία;

Η Μάγδα απαντά!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου αποκαλύπτει αν το unicorn makeup ταιριάζει σε κάθε ηλικία. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Το Unicorn makeup είναι απλά υ-πέ-ρο-χο! Προσωπικά το λατρεύω και θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι αμέτρητες όταν σχεδιάζεις να μεταμορφωθείς σε μονόκερο! Είναι ωστόσο ένα μακιγιάζ διαφορετικό και εντυπωσιακό, που βγαίνει από τα όρια του συνηθισμένου κι έτσι σε προβληματίζει… Είναι δυνατόν;! Πόσες φορές έχουμε πει πως στο μακιγιάζ πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφη και ξεχωριστή; Άπειρες! Ε λοιπόν, αυτό ισχύει και στο Unicorn makeup.

 

PHOTO

 

Αν σε κάνει να νιώθεις καλά και περήφανη για τις ιδιότητές σου στο μακιγιάζ τότε δεν αφορά κανέναν άλλο τι έχεις φορέσει στο πρόσωπό σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η περίσταση! Δεν μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο σου για ευνόητους λόγους ενώ ίσως να μην είναι κατάλληλο για πολύ πρωινές βόλτες! Κατά τα άλλα, μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το hot trend σε κάθε ηλικία και εννοείται θυμάσαι πως σου έχουμε δείξει την πιο fresh και εύκολη παραλλαγή του, ε;

 

squad goals

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Τo δοκίμασες;

Το The Eraser Eye ήρθε για να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους σου!

OTHERS VIEWED