Θα είναι στη μόδα το κόκκινο κραγιόν φέτος τον χειμώνα;

Η Μάγδα απαντά και… ζητά τη γνώμη σου!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει αν θα είναι στη μόδα το κόκκινο κραγιόν φέτος τον χειμώνα. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Αρνούμαι να πω καλό χειμώνα… ΑΡΝΟΥΜΑΙ! Όσο έξω ακόμα έχει καύσωνα και πηγαίνουμε τα ΣΚ στην παραλία είναι ακόμα καλοκαίρι! Δεν αρνούμαι όμως σε καμία περίπτωση να μιλήσω για τις τάσεις της επόμενης σεζόν (κρατιόμουν τόσο καιρό) και η ερώτησή σου δεν θα μπορούσε να έρθει σε πιο κατάλληλη στιγμή. Η γρήγορη απάντηση είναι ναι, εννοείται θα είναι στη μόδα το κόκκινο κραγιόν. Πάντα είναι στη μόδα το κόκκινο κραγιόν. Φέτος όμως είναι ακόμα πιο μόδα/τάση ένα πιο… ανορθόδοξο χρώμα!

 

1

Ναι, το brick, το χρώμα του τούβλου είναι στη μόδα! Αν έπρεπε να το περιγράψω θα έλεγα πως είναι το «παιδί» του πορτοκαλί και του καφέ. Ένα πολύ θερμό χρώμα που στις πασαρέλες έκανε έναν μικρό χαμό! Φυσικά η Maybelline New York ήταν backstage στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και σαν trend setter δημιούργησε την πιο απίθανη απόχρωση από όλες!

 

2

Είναι ωστόσο ένα χρώμα που έχει διχάσει τους ειδικούς και θέλω τη γνώμη σου. Θα το φορούσες; Θέλεις να έρθει ακριβώς αυτή η απόχρωση στα καταστήματα; Η γνώμη σου θα παίξει ΚΑΙΡΙΟ ρόλο οπότε ψήφισε παρακάτω…

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Προσοχή!

Τώρα που μαυρίζεις σιγά σιγά, μην συνεχίσεις να φοράς παντού το χειμερινό σου μεικάπ, ανάμειξέ το με λίγο από τα περσινό καλοκαιρινό σου για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED