Η The Colossal Go Chaotic! στο Instagram

Τα Maybelline girls τη δοκίμασαν και έφεραν το χάος στο αγαπημένο μας app.

Η The Colossal Go Chaotic! πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα της Nanette Lepore (σύντομα θα σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες) και το αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο! Το χάος είναι μαύρο αλλά και κίτρινο, το signature χρώμα της Colossal! Όσο περισσότερες The Colossal Go Chaotic! τόσο το καλύτερο! Η The Colossal Go Chaotic! είναι η ιδανική τελευταία πινελιά για κάθε βραδινή σου έξοδο! Η The Colossal Go Chaotic! είναι τέλεια με το Master Pecise! H Jourdan Dunn, ένα από τα αυθεντικά Maybelline Girls, έχει λατρέψει την The Colossal Go Chaotic!. Και η Emily Didonato, ένα ακόμα Maybelline Girl, έχει πάθει εμμονή με την The Colossal Go Chaotic!
  • Η The Colossal Go Chaotic! πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα της Nanette Lepore (σύντομα θα σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες) και το αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο!
  • Το χάος είναι μαύρο αλλά και κίτρινο, το signature χρώμα της Colossal!
  • Όσο περισσότερες The Colossal Go Chaotic! τόσο το καλύτερο!
  • Η The Colossal Go Chaotic! είναι η ιδανική τελευταία πινελιά για κάθε βραδινή σου έξοδο!
  • Η The Colossal Go Chaotic! είναι τέλεια με το Master Pecise!
  • H Jourdan Dunn, ένα από τα αυθεντικά Maybelline Girls, έχει λατρέψει την The Colossal Go Chaotic!.
  • Και η Emily Didonato, ένα ακόμα Maybelline Girl, έχει πάθει εμμονή με την The Colossal Go Chaotic!

H The Colossal Go Chaotic! είναι η μάσκαρα που ήρθε για να φέρει το χάος στο μακιγιάζ και τις βλεφαρίδες σου! Τα Maybelline girls τη δοκίμασαν ήδη και τη φωτογράφισαν ανεβάζοντάς τη στο Instagram. Δες τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και ανέβασε τις δικές σου με τα hashtags #BrushWithChaos και #MaybellineNyGr.

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Μην το πετάξεις!

Έλιωσε το κραγιόν σου στο αυτοκίνητο; Μην το πετάξεις. Βγάλε όσο περισσότερο μπορείς και μετέφερέ το σε ένα μικρό δοχείο. Άστο στο ψυγείο για μερικές ώρες και χρησιμοποίησέ το με πινέλο.

OTHERS VIEWED