Τι εναλλακτικές έχω αντί για ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει τι εναλλακτικές έχεις αντί για ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι μεν σωτήριο για πολλές αλλά ναι, δεν είναι οικονομική διαδικασία. Επίσης, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να αλλάξεις γνώμη. Τι εννοώ; Είναι κάτι που, αμα το κάνεις, θα το έχεις για πολύ καιρό μετά. 

 

1

Με ρωτάς λοιπόν ποιες είναι οι εναλλακτικές σου αν δεν μπορείς να κάνεις ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών αλλά θες να κοιμάσαι και να ξυπνάς με τέλεια φρύδια. Πονηρή! Αφού ξέρεις την απάντηση: Tattoo Brow! Τι; Δεν το ήξερες; Για διάβασε παρακάτω…

 

2

Το Tattoo Brow είναι ένα προϊόν για ημιμόνιμη βαφή φρυδιών που διαρκεί 3 μέρες. Ναι, καλά διάβασες! Μπορείς να έχεις μόνη σου, στο σπίτι σου, το αποτέλεσμα ενός τατουάζ φρυδιών χωρίς μεγάλες δεσμεύσεις και με απίστευτη ευκολία. 

 

3

Είναι πανεύκολο στη χρήση, μπορείς να το βγάλεις με μηλόξυδο αν δεν το θες, έχει όλα τα χρώματα που μπορεί να σου ταιριάζουν και το σημαντικότερο: Είναι απίστευτα οικονομικό. Σε κάλυψα; Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Δες τα όλα διπλά!

Γιατί να περάσεις ένα μόνο Color Show βερνίκι στα νύχια σου; Διάλεξε 2 και φόρεσέ τα εναλλάξ! Το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται.

OTHERS VIEWED