Τι να κάνω αν δεν έχω λιπαρή επιδερμίδα αλλά γυαλίζει;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις…

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει τι μπορείς να κάνεις αν δεν έχεις λιπαρή επιδερμίδα αλλά γυαλίζεις. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Χαιρομαι πολύ για αυτή σου την ερώτηση γιατί είναι μια απορία που έχουμε όλες, ακόμα και εγώ μερικές φορές. Μπορεί να έχεις ξηρή επιδερμίδα, να φοράς όλα τα σωστά προϊόντα και μέχρι το μεσημέρι το πρόσωπό σου να έχει αρχίσει να γυαλίζει σα να μην υπάρχει αύριο. Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε. Αρχικά μπορεί η ατμόσφαιρα στο γραφείο σου να είναι τόσο ξηρή που να «τρελαίνει» το δέρμα σου. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, όταν το δέρμα νομίζει πως δεν έχει αρκετή λιπαρότητα… παράγει περισσότερη για να αναπληρώσει.

 

1

Μπορεί πάλι να έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν που δεν συμφωνεί ακριβώς με το δέρμα σου. Οι απαντήσεις στο γιατί είναι πολλές αλλά δεν σε νοιάζει αυτό. Δηλαδή σε νοιάζει (και εμένα με νοιάζει) αλλά περισσότερο σε ενδιαφέρει το τι θα κάνεις για το πρόβλημα.

 

2

Πρώτα από όλα μπορείς να αλλάξεις μεικάπ και να αρχίσεις να φοράς το Ft Me Matte and Poreless. Χαρίζει απίθανο ματ τελείωμα που διαρκεί όλη μέρα. Επειδή όμως το δέρμα σου μπορεί και πάλι να σε προδώσει (το Fit Me ποτέ) μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο: Να καλέσεις ενισχύσεις. Οι ενισχύσεις αυτές είναι η Fit Me Matte and Poreless πούδρα που με ένα πέρασμα θα κάνει τη γυαλάδα παρελθόν. Μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου για ένα γρήγορο ρετούς. 

 

3

Αν και με τα δύο δεν βλέπεις διαφορά… ίσως είναι ώρα να επισκεφθείς τον δερματολόγο σου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Did you know?

Το βουρτσάκι της Lash Sensational Luscious σου διαθέτει 6 μήκη ακίδων κι έτσι ξεδιπλώνει τις βλεφαρίδες σου χαρίζοντας εφέ βεντάλιας!  

OTHERS VIEWED