Το απόλυτο μακιγιάζ για καλοκαιρινό γάμο μέσα σε 5 λεπτά!

Ναι, σε τόσο λίγο!

Δες τώρα πως γίνεται το απόλυτο μακιγιάζ για καλοκαιρινό γάμο μέσα σε 5 λεπτά. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Οι γάμοι το καλοκαίρι είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις και δεν θέλεις άλλωστε. Ωστόσο, μετά το 5ο ΣΚ ξεκινούν οι δυσκολίες και δεν ξέρεις ούτε τι να φορέσεις, ούτε πώς να χτενιστείς και σίγουρα ούτε πώς να βαφτείς. Η ζέστη ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας και το μόνο που θέλεις είναι να τελειώνεις και εδώ ερχόμαστε εμείς με τις τέλειες συμβουλές μας. Θέλεις να δεις πως θα κάνεις το τέλειο μακιγιάζ σε 5 λεπτά; Φυσικά και θέλεις! Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως…

Η παλέτα σου

Η παλέτα σου

Η χρωματική σου παλέτα θα πρέπει να είναι λίγο ρομαντική και κατάλληλη για έναν καλοκαιρινό γάμο συνεπώς η Blushing Nudes παλέτα είναι ό, τι πρέπει!

Βήμα 1

Βήμα 1

Πάρε λίγη από την ιριδίζουσα, ροδαλή σκιά που είναι 4η στην πρώτη σειρά και πέρασέ τη από όλο σου το βλέφαρο με απαλές κινήσεις.

Βήμα 2

Βήμα 2

Τώρα πάρε λίγη από την πιο έντονη ροζ σκιά που βρίσκεται 5ή στην δεύτερη σκιά και πέρνα τη από την κόγχη του ματιού σου για να δώσεις ένταση και βάθος στο βλέμμα σου. Κάνε πολύ καλό Blending για να αναμείξεις τις δύο αποχρώσεις.

Βήμα 3

Βήμα 3

Τέλος, πάρε λίγη από τη σκούρα σκιά που είναι τελευταία στην δεύτερη σειρά και πέρνα τη στο κάτω βλέφαρο για να δώσεις ένα hint από smoky και sexy ένταση στο μακιγιάζ σου.

Βήμα 4

Βήμα 4

Ολοκλήρωσε το Look σου με άφθονες στρώσεις μάσκαρα στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σου και για την συγκεκριμένη περίσταση σου προτείνουμε την κλασική The Falsies που σε βγάζει ασπροπρόσωπη χρόνια τώρα. Στα χείλη σου μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις ή και τίποτα! Και στα δικά σου Babelline!

MORE FROM LOOKS

TIP: Μην ξεχνάς

Να πλένεις τα πινέλα και να αλλάζεις τα σφουγγαράκια σου τουλάχιστον μια φορά τον μήνα κυρίως αν έχεις επιδερμίδα με ατέλειες.

OTHERS VIEWED