Το απόλυτο matchy look σε κραγιόν και βερνίκι!

Και για τις τέλειες φωτογραφίες στο Instagram!

Έχουμε το απόλυτο καλοκαιρινό κραγιόν και το βερνίκι στην ίδια απόχρωση που θα σου χαρίσει το απόλυτο matchy look για όλες σου τις αναρτήσεις! Ξεκινάμε με το κραγιόν; Είναι το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion/" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Heroine! Είναι πορτοκαλί. Λαχταριστό, απόλυτα ματ και σταθερό και το λατρεύεις ήδη! Ποιο είναι το βερνίκι; Το Color Show στην απόχρωση Orange Attack είναι πανομοιότυπο! Έχει ολόιδιο χρώμα και ταιριάζει σε όλα τα μανικιούρ και πεντικιούρ σου! Άσε που τονίζει τέλεια το μαύρισμα στα άκρα σου! Είσαι έτοιμη λοιπόν να κατακτήσεις το Instagram; Make matchy-matchy happen Babelline!
  • Έχουμε το απόλυτο καλοκαιρινό κραγιόν και το βερνίκι στην ίδια απόχρωση που θα σου χαρίσει το απόλυτο matchy look για όλες σου τις αναρτήσεις! Ξεκινάμε με το κραγιόν; Είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Heroine! Είναι πορτοκαλί. Λαχταριστό, απόλυτα ματ και σταθερό και το λατρεύεις ήδη!
  • Ποιο είναι το βερνίκι; Το Color Show στην απόχρωση Orange Attack είναι πανομοιότυπο! Έχει ολόιδιο χρώμα και ταιριάζει σε όλα τα μανικιούρ και πεντικιούρ σου!
  • Άσε που τονίζει τέλεια το μαύρισμα στα άκρα σου! Είσαι έτοιμη λοιπόν να κατακτήσεις το Instagram; Make matchy-matchy happen Babelline!

Τα κραγιόν και τα βερνίκια νυχιών δεν είναι πλέον απλά προϊόντα! Είναι αξεσουάρ για τα outfits μας και μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς το καλοκαίρι και ειδικά στο Instagram! Η τάση λοιπόν του matchy-matchy poυ θέλει τις influencers να ταιριάζουν τα χρώματα των φωτογραφιών τους δεν μπορεί να λείπει από το  feed των Βabellines… Δεν το δεχόμαστε! Τι θα κάνουμε για αυτό; Το κάναμε ήδη…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Σωστές βάσεις

Για να κρατήσει η σκιά σου όλη μέρα πέρνα λίγο κονσίλερ από το βλέφαρό σου σαν βάση ώστε να εφαρμόσει τέλεια και πολύ σταθερά το προϊόν.

OTHERS VIEWED