Το glitter για νύχια θα είναι η τάση για φέτος το καλοκαίρι!

Είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνεις το look σου πιο Glam σε δευτερόλεπτα!

Το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Nail-Polish/Vernikia-Nyxiwn/colorshow.aspx" target="_blank">Color Show</a> No 90 Crystal Rocks είναι τέλειο για κάθε περίσταση και μπορείς να το φορέσεις μόνο στο μισό νύχι για Punk chic αποτέλεσμα. Το Color Show No 92 Rose Rocks είναι ιδανικό για ξανθές με μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά και για μελαχρινές που θέλουν κάτι πιο κοριτσίστικο. Το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Nail-Polish/Vernikia-Nyxiwn/colorshow.aspx" target="_blank">Color Show</a> No 93 Bling Bling είναι το απόλυτα glam, χρυσό top coat που θα ταιριάξει με όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα και θα αναδείξει… όλα σου τα βραδινά σανδάλια!
  • Το Color Show No 90 Crystal Rocks είναι τέλειο για κάθε περίσταση και μπορείς να το φορέσεις μόνο στο μισό νύχι για Punk chic αποτέλεσμα.
  • Το Color Show No 92 Rose Rocks είναι ιδανικό για ξανθές με μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά και για μελαχρινές που θέλουν κάτι πιο κοριτσίστικο.
  • Το Color Show No 93 Bling Bling είναι το απόλυτα glam, χρυσό top coat που θα ταιριάξει με όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα και θα αναδείξει… όλα σου τα βραδινά σανδάλια!

Το glitter στα νύχια είναι παρεξηγημένο και δικαιολογημένα μερικές φορές! Εμείς όμως στην Maybelline το αγαπάμε και γι’ αυτό οι ειδικοί μας δημιούργησαν όχι ένα αλλά 3 τέλεια top coats με glitter που μεταμορφώνουν το μανικιούρ σου με ένα πέρασμα και το look σου σε δευτερόλεπτα! Μην τα απορρίψεις λοιπόν αυτό το καλοκαίρι και δώσε λάμψη στα δάχτυλά σου με τον πιο chic τρόπο… τον τρόπο της Maybelline. #MakeGlitterHappen

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Μην παραφορτώσεις το νεσεσέρ σου φεύγοντας για διακοπές. Πάρε μαζί σου μόνο αυτά που θα χρησιμοποιήσεις δηλαδή την Big Shot mascara σου, ένα Vivid Matte Liquid, το γαλάζιο Color Show μολύβι σου και ένα λευκό Color Show βερνίκι για παν ενδεχόμενο...

OTHERS VIEWED