Το highlighter που θα αναβαθμίσει το red lip look σου!

Μόλις μία πινελιά αρκεί…

Δες εδώ το Master Chrome highlighter που θα αναβαθμίσει το red lip look σου με μόλις μία πινελιά. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τα κόκκινα χείλη δεν πρόκειται ποτέ, ποτέ, ΠΟΤΕ να φύγουν από τη μόδα. Δεν πρόκειται να τα βαρεθούμε, δεν πρόκειται να πάψουν να είναι κολακευτικά. Γενικά δεν πρόκειται να φύγουν από την ζωή μας. Αυτό που πρόκειται να γίνει, είναι να τα αναβαθμίσουμε πολύ!

 

1

Βλέπεις, μαζί με το κόκκινο κραγιόν που ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια πριν, ήρθε φέτος και το Master Chrome, ένα highlighter που ταιριάζει με το κόκκινο κραγιόν όσο η βανίλια με τη σοκολάτα! Ναι, κλασικά θα το φορέσεις στα ζυγωματικά και τις γωνίες σου για λάμψη τόσο extra pου την βλέπουν και από το διάστημα, αλλά εμείς έχουμε μία ακόμα πρόταση…

 

2

Να το βάλεις στα βλέφαρά σου! Ναι, μόλις μία πινελιά σε κάθε βλέφαρο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο τελικό red lip look σου και αν δεν μας πιστεύεις δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Το απαστράπτον χρώμα του Master Chrome θα δημιουργήσει ένα σχεδόν «υγρό» αποτέλεσμα και θα ταιριάξει μοναδικά όποιο και αν είναι το κραγιόν (η και το κόκκινο gloss) που έχεις επιλέξει. Και ναι, εννοείται θα το βάλεις ΚΑΙ στα μάγουλά σου, το ρωτάς; Make it happen και πες μας τις εντυπώσεις σου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ξεχνάς!

Δεν πας πουθενά χωρίς την Dream Fresh BB σου που χαρίζει τέλεια επιδερμίδα και προστατεύει με SPF 30.

OTHERS VIEWED