Το ιδανικό γιορτινό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα!

Η Μάγδα απαντά σε μία… παράξενη ερώτηση!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δίνει όλες τις πληροφορίες για το ιδανικό γιορτινό μακιγιάζ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, σκέφτεσαι που θα πας, τι θα φορέσεις και φυσικά ποιο θα είναι το μακιγιάζ σου. Οι περισσότερες νομίζουν πως έχουν μόνο 2 επιλογές: Είτε smoky eyes, είτε έντονα χείλη. Ναι, έχεις αυτές τις επιλογές αλλά δεν είναι οι μόνες φυσικά! Δεν υπάρχει στην ουσία ιδανικό γιορτινό μακιγιάζ. Όπως και με κάθε μακιγιάζ, το ιδανικό είναι εκείνο που σε κάνει να νιώθεις όμορφη. Ναι, μπορεί να λέμε πως στις γιορτές θέλουμε λάμψη και όλα τα λοιπά, όμως εσύ στο τέλος πρέπει να κάνεις αυτό σε κάνει να νιώθεις η πιο ωραία του πάρτι!

 

1

Μπορεί να μην θες να βαφτείς σχεδόν καθόλου! Κάντο! Μπορεί να θες να τονίσεις και μάτια και χείλη! Κάνε και αυτό! Μπορείς να κάνεις ό, τι θες και μάλιστα, οι γιορτές είναι η τέλεια αφορμή για να πειραματιστείς! Θα σου απαντήσω πιο απλά: Το ιδανικό γιορτινό μακιγιάζ είναι το δικό σου! Τώρα, αν θέλεις να σου δείξω μερικά από τα αγαπημένα μου για να εμπνευστείς… εννοείται θα το κάνω! Μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές θα σου έχω δείξει τα πιο glam μακιγιάζ ever γι᾽αυτό μείνε συντονισμένη!

 

2

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Και άλλη χρήση!

Εκτός από τη μύτη, τα μάγουλα και το περίγραμμα του προσώπου σου μπορείς να φορέσεις το Master Sculpt και στα μάτια σου. Το σκούρο στο καπάκι και το λευκό στο τόξο.

OTHERS VIEWED