Το καφέ κραγιόν είναι το φετινό trend για τα χείλη!

...και απόχρωση επιδερμίδας!

Υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις του καφέ και πρέπει να ξέρεις ποια είναι εκείνη που θα ταιριάξει στη δική σου παλέτα χρωμάτων. Ό, τι ισχύει για το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/color-sensational-mattes-mat-kragion/nude-emb" target="_blank">nude κραγιόν</a> (που είναι μία παραλλαγή του καφέ), ισχύει και για το brown! Για να βρεις το ιδανικό θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το χρώμα της επιδερμίδας σου και την απόχρωσή της, αν είναι δηλαδή θερμή ή ψυχρή. Αφού το προσδιορίσεις ακριβώς (αν δεν το έχεις ήδη κάνει ψάχνοντας το τέλειο nude) τότε έχουμε τα τέλεια για εσένα. Είναι τα παρακάτω... Αν έχεις θερμή και σταρένια επιδερμίδα, τότε το τέλειο καφέ για εσένα είναι το Color Sensational στην απόχρωση Wooden Brown. Έχει τέλεια, κρεμώδη υφή και σατινέ τελείωμα. Αντίστοιχα, αν έχεις ψυχρή και σταρένια επιδερμίδα τότε η επιλογή σου είναι το Color Sensational Matte στην απόχρωση Brown Sugar. Αν έχεις θερμή και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε το χρώμα σου είναι το λαμπερό Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Chocolate! Μην το ψάχνεις... πιο λαμπερό δεν υπάρχει. Αν πάλι έχεις ψυχρή και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε το χρώμα σου είναι το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Seductress. Έχει τόσο καφέ χρώμα όσο χρειάζεται για να μην σε αγριεύει. Αν το δέρμα σου είναι ουδέτερο και σταρένιο η απόχρωση του καφέ που σου ταιριάζει είναι το Vivid Matte Liquid Coffee Buzz! Και τέλος, αν έχεις ουδέτερη και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα... δεν θα πάρεις κραγιόν αλλά το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion/color-sensational-kragion" target="_blank">Color Sensational Lip Liner</a> στην απόχρωση Choco Pop! Είναι ιδανικό για να δώσει το καφέ χρώμα στα χείλη σου χωρίς να σε κάνει χλωμή!
  • Υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις του καφέ και πρέπει να ξέρεις ποια είναι εκείνη που θα ταιριάξει στη δική σου παλέτα χρωμάτων. Ό, τι ισχύει για το nude κραγιόν (που είναι μία παραλλαγή του καφέ), ισχύει και για το brown!
  • Για να βρεις το ιδανικό θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το χρώμα της επιδερμίδας σου και την απόχρωσή της, αν είναι δηλαδή θερμή ή ψυχρή. Αφού το προσδιορίσεις ακριβώς (αν δεν το έχεις ήδη κάνει ψάχνοντας το τέλειο nude) τότε έχουμε τα τέλεια για εσένα. Είναι τα παρακάτω...
  • Αν έχεις θερμή και σταρένια επιδερμίδα, τότε το τέλειο καφέ για εσένα είναι το Color Sensational στην απόχρωση Wooden Brown. Έχει τέλεια, κρεμώδη υφή και σατινέ τελείωμα.
  • Αντίστοιχα, αν έχεις ψυχρή και σταρένια επιδερμίδα τότε η επιλογή σου είναι το Color Sensational Matte στην απόχρωση Brown Sugar.
  • Αν έχεις θερμή και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε το χρώμα σου είναι το λαμπερό Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Chocolate! Μην το ψάχνεις... πιο λαμπερό δεν υπάρχει.
  • Αν πάλι έχεις ψυχρή και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε το χρώμα σου είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Seductress. Έχει τόσο καφέ χρώμα όσο χρειάζεται για να μην σε αγριεύει.
  • Αν το δέρμα σου είναι ουδέτερο και σταρένιο η απόχρωση του καφέ που σου ταιριάζει είναι το Vivid Matte Liquid Coffee Buzz!
  • Και τέλος, αν έχεις ουδέτερη και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα... δεν θα πάρεις κραγιόν αλλά το Color Sensational Lip Liner στην απόχρωση Choco Pop! Είναι ιδανικό για να δώσει το καφέ χρώμα στα χείλη σου χωρίς να σε κάνει χλωμή!

Το καφέ κραγιόν είναι hands down το νούμερο ένα trend για τ αχείλη φέτος! Έκανε απίθανο comeback στις πασαρέλες μετά τη δεκαετία του 90 και είμαστε όλες έτοιμες να το φορέσουμε! Περίμενε! Όχι τόσο γρήγορα... το καφέ κραγιόν είναι super hot αλλά δεν ταιριάζει μία απόχρωση σε όλες! 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Το ήξερες;

Τα χρώματα που κολακεύουν περισσότερο τα καστανά μάτια είναι το μωβ, το βιολετί, το λαδί και το πράσινο!

OTHERS VIEWED