Το Master Precise eyeliner κάνει βόλτα στο Instagram

Είναι το αγαπημένο σου eyeliner και η απόδειξη βρίσκεται στα social media.

Αυτό το Maybelline Girl μπήκε σε Χριστουγεννιάτικο mood και βεβαιώθηκε πως δεν θα ξεμείνει από το αγαπημένο του Master Precise. Τα μόνα πράγματα που χρειάζεσαι για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι το Master Sculpt, η Lash Sensational και φυσικά το Master Precise σου, σωστά; Η αγάπη δεν κρύβεται και αυτό το Maybelline Girl την δείχνει για το Master Precise του! Η λεπτή μύτη του Master Precise ξυπνά τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες των Maybelline Girls. Καφέ ή μαύρο Master Precise; Εμείς δεν θα ξέραμε ποιο να διαλέξουμε και σίγουρα θα παίρναμε και τα δύο! Για αυτό το Maybelline Girl το τέλειο μακιγιάζ αποτελείται από την Lash Sensational, την Brow Drama για τα φρύδια και το Master Precise… ο καθένας κάνει τους δικούς του συνδυασμούς! Το λεπτό Master Precise ή το θρυλικό Gel Liner; Εμείς λατρεύουμε και τα δύο…
  • Αυτό το Maybelline Girl μπήκε σε Χριστουγεννιάτικο mood και βεβαιώθηκε πως δεν θα ξεμείνει από το αγαπημένο του Master Precise.
  • Τα μόνα πράγματα που χρειάζεσαι για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι το Master Sculpt, η Lash Sensational και φυσικά το Master Precise σου, σωστά;
  • Η αγάπη δεν κρύβεται και αυτό το Maybelline Girl την δείχνει για το Master Precise του!
  • Η λεπτή μύτη του Master Precise ξυπνά τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες των Maybelline Girls.
  • Καφέ ή μαύρο Master Precise; Εμείς δεν θα ξέραμε ποιο να διαλέξουμε και σίγουρα θα παίρναμε και τα δύο!
  • Για αυτό το Maybelline Girl το τέλειο μακιγιάζ αποτελείται από την Lash Sensational, την Brow Drama για τα φρύδια και το Master Precise… ο καθένας κάνει τους δικούς του συνδυασμούς!
  • Το λεπτό Master Precise ή το θρυλικό Gel Liner; Εμείς λατρεύουμε και τα δύο…

Κανένα Maybelline Girl δεν αποχωρίζεται το eyeliner του κυρίως τον Δεκέμβριο που Hello! Είναι ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου. Το eyeliner μάλιστα που έχει κλέψει την καρδιά των Maybelline Girls δεν είναι άλλο από το super λεπτό Master Precise και οι αποδείξεις βρίσκονται στο… Instagram!

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Strobe it!

Δοκίμασες το νέο Master Strobing με την απίθανη κρεμώδη υφή; Τι περιμένεις;

OTHERS VIEWED