Το μολύβι μέσα στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μάτια μικρότερα;

Η Μάγδα απαντά σε έναν… αστικό μύθο!

ASK MAGDA, M+ Team

Το μολύβι μέσα στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μάτια μικρότερα;

Το μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, είναι η κίνηση στο μακιγιάζ που μαθαίνουμε να κάνουμε όλες από μικρές γιατί… είναι η ευκολότερη! Με ένα πέρασμα, το βλέμμα τονίζεται και γίνεται πιο βραδινό (ας μου επιτραπεί η έκφραση). Έλα παραδέξου το! Έβαζες συνέχεια μολύβι μέσα στο κάτω βλέφαρο για να πας στα πρώτα σου ποτά όμως… κάποια στιγμή διάβασες (ή σου είπαν) πως αυτό μικραίνει το μάτι! 

 

1

Για να είμαστε ακριβείς, το μολύβι μέσα στο κάτω βλέφαρο δεν μικραίνει το μάτι. Απλά, όταν βάζεις μολύβι κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου, έξω από την γραμμή του ματιού, τα μάτια δείχνουν διπλάσια σε μέγεθος. Κάπως έτσι κατέληξε αυτή η super sexy τεχνική μακιγιάζ, το μολύβι δηλαδή μέσα στο κάτω βλέφαρο, να παρεξηγείται! Μάθε λοιπόν, πως όχι, τα μάτια σου δεν θα δείχνουν μικρότερα. Θα δείχνουν super sexy και σαγηνευτικά και δεν έχεις κανέναν λόγο να μην το κάνεις!

 

MATIA

Αν μάλιστα το συνδυάσεις με άφθονη μαύρη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν όπως η Adriana… τότε το αποτέλεσμα είναι απλά καυτό!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Ταίριαξέ τα

Ο ιδανικός συνδυασμός για μανικιούρ και πεντικιούρ είναι το Color Show No 60 στα πόδια και το Color Show No 73 στα χέρια!

OTHERS VIEWED