Το νέο σχήμα φρυδιών που δεν μας αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!

Δες τι προστάζει η μόδα και διαμόρφωσε την δική σου άποψη!

Δες εδώ όλες τις πληροφορίες για το νέο σχήμα φρυδιών που δεν κολακεύει καμία γυναίκα και πρέπει να αποφύγετε. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Φαίνεται πως τελευταία, τα trends στο Instagram ξεφυτρώνουν σαν ζιζάνια! Κάποια είναι όμορφα και τα αντιγράφουμε. Πολλά τα δημιουργούμε εμείς και είμαστε πολύ περήφανοι. Κάποια άλλα όμως μας έρχονται ουρανοκατέβατα και μας μπερδεύουν… μάλλον, μας «καίνε». Το τελευταίο τέτοιο trend είναι τα #SquigglyBrows…

 

1

Είναι τα κυματιστά φρύδια που δεν καταλαβαίνουμε πως κατέληξαν να γίνουν trend. Είναι απλά άσχημα. Μάλλον, είναι περίεργα και άσχημα. Δεν μιλάμε για κάποιο χρώμα στο μακιγιάζ που απλά δεν μας αρέσει ούτε αναφερόμαστε σε κάποια τεχνική με την οποία δεν συμφωνούμε. Μιλάμε για κάτι που κάνει το πρόσωπο να δείχνει απλά αφύσικο.

 

2

Μας βρίσκει κάθετα αντίθετες λοιπόν και κάνει τα Brow Satin μολύβια μας και τις Brow Drama μάσκαρά μας να στριφογυρίζουν μόνες τους μέσα στο νεσεσέρ μας. Όχι, αυτό το trend δεν θα το αντιγράψουμε και ελπίζουμε ούτε και εσύ. Πες μας όμως, ποια είναι η δική σου γνώμη επάνω στο θέμα; Μήπως είμαστε υπερβολικές; Αν επιχειρούσες να το αντιγράψεις, ποιο Maybelline Brow προϊόν θα χρησιμοποιούσες;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Genius tip!

Για να μην λερώσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια σου όταν βάζεις σκιά, πέρνα μια γενναιόδωρη ποσότητα πούδρας πριν ξεκινήσεις και αφαίρεσέ την με ένα πινέλο όταν τελειώσεις.    

OTHERS VIEWED