Το πιο εύκολο μακιγιάζ για πρωί και για βράδυ!

Και απαιτεί μόλις δύο προϊόντα!

Μία γατίσια γραμμή πάνω από τα μάτια είναι το windex του μακιγιάζ! Είναι η πιο κομψή αλλά sexy, edgy αλλά και περιποιημένη απάντηση στην ερώτησή σου! Μάλιστα, το Hyper Precise All Day Eyeliner kάνει την απάντηση αυτή και την πιο εύκολη! Βλέπεις, έχει μία τόσο λεπτή μύτη ακριβείας και μία φόρμουλα τόσο έντονα μαύρη που, με ένα πέρασμα είσαι έτοιμη. Κυριολεκτικά, θα αφιερώσεις μόλις 5 λεπτά στο μακιγιάζ των ματιών σου και θα μοιάζεις με σταρ του Hollywood! Θέλεις κάτι άλλο; Έχουμε! Συμπλήρωσε τα cat eyes σου με ένα φωτεινό SuperStay Matte Ink και μπορείς να πας από το γραφείο απευθείας σε red carpet event. Μην ευχαριστείς εμάς! Την ΜΝΥ να ευχαριστείς που μας αγαπάει τόσο πολύ και φτιάχνει προϊόντα για να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη! Συμπλήρωσε τα cat eyes σου με ένα φωτεινό <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion" target="_blank">SuperStay Matte Ink</a> και μπορείς να πας από το γραφείο απευθείας σε red carpet event. Μην ευχαριστείς εμάς! Την ΜΝΥ να ευχαριστείς που μας αγαπάει τόσο πολύ και φτιάχνει προϊόντα για να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη!
  • Μία γατίσια γραμμή πάνω από τα μάτια είναι το windex του μακιγιάζ! Είναι η πιο κομψή αλλά sexy, edgy αλλά και περιποιημένη απάντηση στην ερώτησή σου! Μάλιστα, το Hyper Precise All Day Eyeliner kάνει την απάντηση αυτή και την πιο εύκολη!
  • Βλέπεις, έχει μία τόσο λεπτή μύτη ακριβείας και μία φόρμουλα τόσο έντονα μαύρη που, με ένα πέρασμα είσαι έτοιμη. Κυριολεκτικά, θα αφιερώσεις μόλις 5 λεπτά στο μακιγιάζ των ματιών σου και θα μοιάζεις με σταρ του Hollywood! Θέλεις κάτι άλλο; Έχουμε! Συμπλήρωσε τα cat eyes σου με ένα φωτεινό SuperStay Matte Ink και μπορείς να πας από το γραφείο απευθείας σε red carpet event. Μην ευχαριστείς εμάς! Την ΜΝΥ να ευχαριστείς που μας αγαπάει τόσο πολύ και φτιάχνει προϊόντα για να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη!
  • Συμπλήρωσε τα cat eyes σου με ένα φωτεινό SuperStay Matte Ink και μπορείς να πας από το γραφείο απευθείας σε red carpet event. Μην ευχαριστείς εμάς! Την ΜΝΥ να ευχαριστείς που μας αγαπάει τόσο πολύ και φτιάχνει προϊόντα για να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη!

Πόσες φορές δεν έχεις σταθεί το πρωί μπροστά στον καθρέφτη σε απόγνωση κοιτάζοντας μία το νεσεσέρ σου και μία τον εαυτό σου; Πόσες φορές δεν έχεις σταθεί στον ίδιο καθρέφτη το βράδυ κάνοντας το ίδιο; «Πως στο καλό να βαφτώ» είναι η ερώτηση στα χείλη σου και ένα έχουμε να πούμε… when in doubt do a cat eye!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Μην ξεχνάς!

Για απίστευτη ένταση στις βλεφαρίδες σου με την Lash Sensational Mascara, να περνάς το ειδικό βουρτσάκι της και με τις δύο πλευρές από τις βλεφαρίδες σου.

OTHERS VIEWED