Το πιο εύκολο ματ smoky look που αξίζει να κάνεις!

Δες και θα καταλάβεις…

Αυτό το τέλειο ματ smoky είναι ένα παιχνίδι με τις αποχρώσεις και τους αριθμούς που μπορείς να κάνεις πανεύκολα με την ματ <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn/the-city-mini-palette-paleta-skiwn" target="_blank">City Mini παλέτα</a> σου! Τοποθετώντας τις σκιές στη θέση των αριθμών το μακιγιάζ οσυ γίνεται ένα πανεύκολο παιχνίδι που θα θέλεις να… «παίζεις» ξανά και ξανά, χειμώνα και καλοκαίρι! Περνάς την ανοιχτή σκιά Νο 1 από όλο το βλέφαρο και έπειτα βάζεις την πιο σκούρα Νο 5 να αγκαλιάζει το μάτι σου. Συνεχίζεις με την πιο ανοιχτή Νο 3 στο κέντρο του βλεφάρου και την φωτεινή Νο 4 στην εσωτερική γωνία για επιπλέον φως στο βλέμμα. Ολοκληρώνεις με την σκούρα Νο 6 στην εξωτερική γωνία και το τέλειο ματ smoky σου είναι έτοιμο! Πιο εύκολο δεν γίνεται!
  • Αυτό το τέλειο ματ smoky είναι ένα παιχνίδι με τις αποχρώσεις και τους αριθμούς που μπορείς να κάνεις πανεύκολα με την ματ City Mini παλέτα σου! Τοποθετώντας τις σκιές στη θέση των αριθμών το μακιγιάζ οσυ γίνεται ένα πανεύκολο παιχνίδι που θα θέλεις να… «παίζεις» ξανά και ξανά, χειμώνα και καλοκαίρι!
  • Περνάς την ανοιχτή σκιά Νο 1 από όλο το βλέφαρο και έπειτα βάζεις την πιο σκούρα Νο 5 να αγκαλιάζει το μάτι σου. Συνεχίζεις με την πιο ανοιχτή Νο 3 στο κέντρο του βλεφάρου και την φωτεινή Νο 4 στην εσωτερική γωνία για επιπλέον φως στο βλέμμα. Ολοκληρώνεις με την σκούρα Νο 6 στην εξωτερική γωνία και το τέλειο ματ smoky σου είναι έτοιμο! Πιο εύκολο δεν γίνεται!

Τα ματ smoky eyes είναι πανέμορφα και… παραδόξως, λίγο πιο δύσκολα από τα sparkly! Οι ματ υφές βλέπεις μπορούν να καταλήξουν να μοιάζουν με «μουτζούρα» και χρειάζονται μία κάποια προσοχή! Όχι αν έχεις όμως την τέλεια παλέτα και ακριβείς οδηγίες! Να δες…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Προστάτεψέ τα

Τώρα που το κρύο έχει γίνει τσουχτερό, φόρα το Dr. Rescue Baby Lips σου καθημερινά να μην σκάσουν ούτε μια φορά τα χείλη σου αυτό τον χεμώνα.

OTHERS VIEWED