Το πιο γρήγορο μακιγιάζ για να πας λαμπερή στο γραφείο!

Είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που απλά δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι!

Δες το πιο γρήγορο μακιγιάζ για να πας λαμπερή στο γραφείο! Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Καθώς ο καιρός χαλάει και πλησιάζουμε περισσότερο στον χειμώνα, το πρωινό ξύπνημα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο! Όταν μάλιστα θα αλλάξει και η ώρα θα είναι σχεδόν αδύνατον να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Εκείνες τις ημέρες χρειαζόμαστε ένα μακιγιάζ γρήγορο, όμορφο και εύκολο για να μπορέσουμε να πατήσουμε λίγο παραπάνω το snooze στο ξυπνητήρι μας. Ένα τέτοιο μακιγιάζ δημιούργησε και η Μάγδα μας και είναι το πιο όμορφο και executive pου έχεις δει μέχρι σήμερα. Είναι τόσο ωραίο που θα σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και αν έξω βρέχει καταρρακτωδώς! Δες το και κράτα σημειώσεις….

Η σκιά σου #1

Η σκιά σου #1

Η πρώτη σκιά που θα χρησιμοποιήσεις είναι η Color Tattoo στην απόχρωση Front Runner. Έχει κρεμώδη, ελαφριά υφή και το τέλεια λαμπερό αλλά διακριτικό σατινέ τελείωμα.

Βήμα 1

Βήμα 1

Πέρασέ τη με ένα πινελάκι ή με τα δάχτυλά σου από όλο σου το βλέφαρο. Θα λειτουργήσει σαν βάση και παράλληλα θα φωτίσει το βλέμμα σου.

Η σκιά σου #2

Η σκιά σου #2 

Η δεύτερη σκιά που θα χρησιμοποιήσεις είναι η Color Tattoo στην απόχρωση Dusk Doll. Έχει ένα taupe χρώμα που είναι τόσο σκούρο όσο πρέπει για να δώσει βάθος στο βλέμμα σου και λάμπει διακριτικά.

Βήμα 2

Βήμα 2

Πέρασέ τη μόνο από την εξωτερική γωνία του ματιού σου σβήνοντας προς τα μέσα. Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα πολύ ελαφρύ γατίσιο αποτέλεσμα και να δώσεις βάθος στα μάτια σου.

Το κραγιόν σου

Το κραγιόν σου

Στα χείλη σου χρειάζεσαι ένα χρώμα που θα σε φωτίσει, θα είναι κατάλληλο για το γραφείο και θα μείνει στη θέση του όλη μέρα. Το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Dreamer είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Βήμα 3

Βήμα 3

Πέρασέ το από τα χείλη σου προσεκτικά (θα μείνει εκεί όλη μέρα) και δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο τόξο των χειλιών για περιποιημένο αποτέλεσμα.

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Φόρα λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την ημέρα σου boss lady!

MORE FROM LOOKS

TIP: Να θυμάσαι

Ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι θερμός αν οι φλέβες σου μοιάζουν λίγο πράσινες κάτω από το δέρμα ενώ είναι ψυχρός αν φαίνονται μπλε.

OTHERS VIEWED