Το πιο τέλειο αδιάβροχο make up είναι εδώ!

Απορούμε πως κοίταζες αλλού…

Βρες το πιο τέλειο αδιάβροχο make up εδώ και πες ναι χωρίς άγχος στο επόμενο pool party που θα σε καλέσουν. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία… Με το που ζεσταίνει ο καιρός και αρχίζεις να ιδρώνεις ή… με το που λαμβάνεις την πρώτη πρόσκληση σε pool party η αναζήτηση για το τέλειο αδιάβροχο make up ξεκινά! Μα είναι δυνατόν; Γίνεται να ψάχνεις αλλού ενώ έχεις το SuperStay 24h Foundation; Μάλλον πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου…

 

Το SuperStay 24h Foundation είναι το αδιάβροχο make up που έχουν λατρέψει ΟΛΑ τα Maybelline Girls για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα. Δεύτερον, είναι κρεμώδες και ελαφρύ αλλά απίστευτα ενυδατικό. Τρίτον… δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του ακόμα και περπατήσεις στο κέντρο της πόλης το καταμεσήμερο.

 

Δεν πρόκειται να σε προδώσει ούτε αν βουτήξεις στη θάλασσα ή την πισίνα και αν διαλέξεις την σωστή απόχρωση θα γίνει απλά ένα με το δέρμα σου. 

 

Η Μάγδα μας μάλιστα, προτείνει να έχεις δύο στο νεσεσέρ σου, ένα ανοιχτόχρωμο και ένα πιο σκούρο για να «παίζεις» με τα χρώματα και να προσαρμόζεις το αδιάβροχο make up σου στην απόχρωση που έχει το πρόσωπό σου κάθε φορά. Λοιπόν; Ακόμα ψάχνεις;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Light as a feather

Δημιούργησε το δικό σου ελαφρύ μέικαπ αναμειγνύοντας ένα μέρος υγρού μέικαπ με ένα μέρος ενυδατικής κρέμας.

OTHERS VIEWED