Το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό, πως πρέπει να φοράω το ρουζ;

Η Μάγδα απαντά και δίνει πολύτιμα tips.

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς θα πρέπει να φοράς το ρουζ σου αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Το ρουζ μπορεί να θεωρείται η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, είναι όμως και από τις πιο σημαντικές… για να μην πω η πιο σημαντική! Είναι εκείνο που θα δώσει στο κατά τα άλλα άψογα μακιγιαρισμένο πρόσωπό σου χρώμα υγείας ή που θα σε κάνει –ακόμα και χωρίς άλλο μακιγιάζ- να δείχνεις πιο φρέσκια και δροσερή. Δεν υπάρχει όμως ένας και μοναδικός τρόπος για να φορέσεις το ρουζ! Η τοποθέτηση διαφέρει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και… μιας που το έφερε η κουβέντα (χεχε) θα σου πω τι να κάνεις για το δικό σου, στρογγυλό πρόσωπο.

 

gigi

Το στρογγυλό πρόσωπο, όπως της Gigi, έχει και λίγο περισσότερα μάγουλα σε αντίθεση με το μακρόστενο για παράδειγμα. Στόχος σου όμως, δεν είναι να μικρύνεις τα μάγουλα με το ρουζ, αυτό το κάνει το contouring. Στόχος σου είναι να τα χρωματίσεις φυσικά, όπως θα κοκκίνιζαν για παράδειγμα αν άκουγες ένα καυτό κομπλιμάν από τον καλό σου. Πως θα το κάνεις; Χαμογελώντας!

 

blush

Ενώ πολλές απλά ρουφούν τα μάγουλα και κάνουν μια κίνηση μπρος-πίσω με το πινέλο τους στα ζυγωματικά για να βάλουν ρουζ, εσύ πρέπει να χαμογελάσεις πολύ πλατιά και να περάσεις το πινέλο σου με απαλές κυκλικές κινήσεις από τα μήλα, σβήνοντας προς τους κροτάφους. Έτσι θα έχεις το πλέον φυσικό, ροδαλό και σούπερ χαριτωμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου! Δεν έχεις απλά να… #MakeItHappen

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

Αν σου τελειώσει ξαφνικά το eyeliner στις διακοπές (ή όποτε!) μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Maybelline Mascara σου με ένα μικρό πινελάκι για να κάνεις τα τέλεια cat eyes...

OTHERS VIEWED