Το ρουζ που πρέπει να φορέσεις αν έχεις μαυρίσει πολύ!

Η Μάγδα εξηγεί και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου αποκαλύπτει τι ρουζ να χρησιμοποιήσεις αν έχεις μαυρίσει πολύ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Φτάνοντας στο τέλος του Αυγούστου, το μαύρισμά σου πλέον είναι… τροπικό! Είναι λογικό λοιπόν να μην ξέρεις ποιο ρουζ να φορέσεις αφού το απλό, ρόδινο που είχες όλο τον υπόλοιπο καιρό εξαφανίζεται στα μάγουλά σου! Και για αυτό έχει προβλέψει η Maybelline New York με την παλέτα Master Blush!

 

Gif blush

 

Έχει τρεις αποχρώσεις και ένα highlighter για να κάνεις τις δικές σου μείξεις και εγώ έχω την εξής συμβουλή: Αν είσαι ξανθιά και έχεις αποκτήσει χρυσαφένιο μαύρισμα, προτείνω να αναμείξεις το πολύ ανοιχτόχρωμο μαζί με το μεσαίο ρουζ κάνοντας προσεκτικό layering. Αν είσαι μελαχρινή και σοκολατένια θα κάνεις το ίδιο με την μεσαία και την σκούρα απόχρωση. Έχω όμως και ένα ακόμα tip…

 

Ragion royz

 

Αν το signature κραγιόν σου για το καλοκαίρι είναι κάποιο φωτεινό κόκκινο, κοραλλί ή φούξια, μπορείς να ταμπονάρεις λίγο χρώμα και στα μάγουλά σου για σεταρισμένη λάμψη υγείας και τέλεια όψη!

 

Master blush

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Για μεγαλύτερα μάτια

Μην περνάς την μάσκαρα κάθετα από τις βλεφαρίδες σου αλλά κούνα το βουρτσάκι με φορά προς την μύτη σου. Δοκίμασέ το και θα ενθουσιαστείς.

OTHERS VIEWED