Το SuperStay Multi-Use Foundation Stick αντί για κονσίλερ!

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς να βάλεις το SuperStay Multi-Use Foundation Stick σαν κονσίλερ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Δεν ξέρω για εσένα αλλά, από την ημέρα που εμφανίστηκε το SuperStay Multi-Use Foundation Stick άλλαξε και ο τρόπος που κάνω μακιγιάζ. Είναι εντυπωσιακό το πόσες διαφορετικές χρήσεις μπορεί να έχει ένα προϊόν. Μία μόνο κρεμώδης αλλά σταθερή φόρμουλα μπορεί να μετατραπεί από foundation σε contour stick και από highlighter σε… ναι, καλά κατάλαβες, κονσίλερ!

 

1

Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SuperStay Multi-Use Foundation Stick σου σαν κονσίλερ, είναι και αυτό μία από τις… multi χρήσεις του. Το μόνο που θέλω να προσέξεις είναι το εξής: Επειδή μιλάμε για μία super πολυτελή και πυκνή φόρμουλα, ξεκίνα βάζοντας λίγο, βρέξε το σφουγγαράκι του, κάνε βlending και πρόσθεσε αν χρειάζεται.

 

2

Μην το χρησιμοποιήσεις όπως ακριβώς το κονσίλερ σου. Αυτό το προϊόν θέλει «ελαφρύ χέρι» γιατί είναι πολύ πιο πυκνό από τα άλλα. Και αν θέλεις, βάλε και λίγο κάτω από τα φρύδια σου για βλέμμα ακόμα πιο ανοιχτό και ξεκούραστο!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Strobing!

Θες να κάνεις strobing; Χρησιμοποίησε την πούδρα λάμψης από το Bricks Bronzer σου!

OTHERS VIEWED