Το Tattoo Brow ταιριάζει πολύ στις ξανθές!

Το Maybelline Girl που το δοκίμασε ξετρελάθηκε!

Μάθε εδώ όλες τις πληροφορίες και συμβουλές για το Tattoo Brow και το πόσο πολύ ταιριάζει και στις ξανθές. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Το Tattoo Brow πολλές μπορεί να σας φοβίζει και είναι λογικό. Που ακούστηκε tintindg φρυδιών στο σπίτι;! Κι όμως η ΜΝΥ το έκανε πραγματικότητα και οι αποχρώσεις του Tattoo Brow είναι τόσο καλά μελετημένες που ταιριάζουν γάντι σε όλες! Πάρε για παράδειγμα το ξανθό Maybelline Girl παρακάτω, που είχε πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια και πολύ απλά δεν μπορούσε να πιστέψει το άψογο αποτέλεσμα…

Η απόχρωση

H απόχρωση

Ακόμα και αν είσαι πολύ ξανθιά, θα διαλέξεις το Tattoo Brow που ταιριάζει με τα φρύδια σου, όχι με τα μαλλιά σου. Αυτό το ξανθό Maybelline Girl είχε πιο σκούρα φρύδια κι έτσι η Μάγδα της έβαλε το Medium Brown.

 

Η εφαρμογή

Η εφαρμογή

Όπως ξέρεις, πρέπει να την κάνεις προσεκτικά και μεθοδικά και να φροντίσεις να τονίσεις φυσικά το σχήμα των φρυδιών σου χωρίς υπερβολές!

 

Τα λάθη

Τα λάθη

Ακόμα και αν κάνεις λάθος όμως, μην φοβηθείς! Το Tattoo Brow δεν στεγνώνει αμέσως και μπορείς να το διορθώσεις με μία μπατονέτα. 

 

Η αφαίρεση

Η αφαίρεση

Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, τραβάς το φιλμ που δημιουργήθηκε από την αρχή του φρυδιού απαλά και προς τα έξω.

 

Η διάρκεια

Η διάρκεια

Να θυμάσαι! Όσο περισσότερη ώρα το αφήσεις τόσο μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει το αποτέλεσμα. Η ένταση δεν επηρεάζεται.

 Έτοιμη!

Έτοιμη!

Πόσο τέλειο είναι το αποτέλεσμα πες μας! Θα το φοβηθείς;

 

Δες περισσότερα εδώ

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Oh no!

Χάλασε το πεντικιούρ σου; Δεν πειράζει! Την επόμενη φορά θωράκισέ το με το Super Stay 7 Days Gel Effect Top Coat και δεν θα πάθει τίποτα!

OTHERS VIEWED