Το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ για ραντεβού!

Η Μάγδα Αναστασοπούλου δημιούργησε το μακιγιάζ που θα τον κάνει να παραμιλάει!

Δες εδώ όλες τις οδηγίες για να κάνεις μόνη σου το πιο τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ για να πας σε ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τι είναι αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε με το μακιγιάζ; Να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά μας, να τα αναδείξουμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις! Σε ένα ραντεβού, αυτή η ανάγκη διπλασιάζεται και σε αυτό θα εστιάσουμε σήμερα. Στο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στο πρώτο σας ραντεβού μετά τις διακοπές και πως θα καταφέρεις να τον κάνεις να παραμιλάει! Την περισσότερη δουλειά θα την κάνει ο υπέροχος χαρακτήρας σου και το μακιγιάζ όμως μπορεί να βοηθήσει. Γι’ αυτό η Μάγδα Αναστασοπούλου δημιούργησε το ιδανικό μακιγιάζ για ένα φθινοπωρινό ραντεβού που ταιριάζει σε όλες και γίνεται πραγματικά σε 10 λεπτά!

CONTINUE READING

Το όπλο σου

Το όπλο σου

Μαζί με την προσωπικότητα και το χιούμορ σου, η πολεμική σου φαρέτρα περιέχει και την The Blushed Nudes Palette που κάνει θαύματα!

Βήμα 1

Βήμα 1

Πάρε με το πινέλο σου λίγη από την taupe σκιά που βρίσκεται δεύτερη στην πρώτη σειρά και πέρασέ την από όλο σου το βλέφαρο σβήνοντας προς την εξωτερική γωνία.

Βήμα 2

Βήμα 2

Τώρα πάρε λίγη από την πιο σκούρα σκιά που βρίσκεται τελευταία στην δεύτερη σειρά και πέρασέ την στα μάτια σου ξεκινώντας από το κέντρο του βλεφάρου και πάλι, σβήνοντας προς την εξωτερική γωνία.

Βήμα 3

Βήμα 3

Αφού τόνισες το σχήμα των ματιών σου ήρθε η ώρα για λάμψη! Πάρε λίγη από την λευκή σκιά που είναι πρώτη στην πρώτη σειρά και πέρασέ την μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού σου.

Βήμα 4

Βήμα 4

…κάνε το ίσιο αλλά τώρα πέρνα την λευκή σκιά από το κάτω μέρος του φρυδιού σου για να κάνεις τα μάτια σου τεράστια!

Ένα μυστικό

Ένα μυστικό

Για να πεταρίζεις τις βλεφαρίδες σου και εκείνος να χάνει τα λόγια του χρειάζεσαι λίγη βοήθεια και το Lash Sensational Primer θα σου την δώσει!

Βήμα 5

Βήμα 5

Πέρασέ το προσεκτικά από τις βλεφαρίδες σου φροντίζοντας να καλύψεις κάθε μια τριχούλα.

Μην φοβάσαι

Μην φοβάσαι

Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό αλλά δεν θα μείνεις έτσι!

Δυναμικό δίδυμο

Δυναμικό δίδυμο

το lash sensational primer μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με κάθε Maybelline mascara αλλά πάει τέλεια με την κλασικά αγαπημένη Lash Sensational. Πέρασέ την από όλες σου τις βλεφαρίδες μέχρι να μην μείνει κανένα λευκό ίχνος…

Έτοιμη

Έτοιμη

Είσαι έτοιμη να τον μαγέψεις;

MORE FROM LOOKS

TIP: Άμεσο lift

Για άμεσο αποτέλεσμα lift σε όλο το πρόσωπο δεν έχεις παρά να φορέσεις το ρουζ σου ψηλά στα ζυγωματικά, σχεδόν κάτω από τα μάτια.

OTHERS VIEWED