Το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ, αν φοράς γυαλιά μυωπίας!

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τονίσεις τα χείλη σου με ένα ζουμερό χρώμα και οι επιλογές στην Maybelline new York είναι –όπως ξέρεις- άπειρες! Εγώ λατρεύω το κλασικό Color Sensational στην απόχρωση Hollywood Red το οποίο μπορείς να φορέσεις ταμποναριστά για ένα πιο light αποτέλεσμα. Το δεύτερο που μου αρέσει πολύ όμως και έχει πολύ ενδιαφέρον είναι το πορτοκαλί Color Sensational Made For All στην απόχρωση Spice for Me! Έχει τέλεια απόχρωση και πραγματικά ταιριάζει σε όλες… φτιάχτηκε εξάλλου για αυτό το σκοπό! Αν πάλι όμως δεν θέλεις να φορέσεις κραγιόν λίγο μολύβι στα μάτια σου είναι ό, τι πρέπει! Μία γραμμή με το Master Drama σου αρκεί για να τονίσει τα μάτια σου που ήδη φαίνονται πιο μεγάλα πίσω από τα γυαλιά! Ό, τι και αν αποφασίσεις πάντως να ξέρεις πως είσαι fabulous και λατρεύω τα κορίτσια με γυαλιά!
  • Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τονίσεις τα χείλη σου με ένα ζουμερό χρώμα και οι επιλογές στην Maybelline new York είναι –όπως ξέρεις- άπειρες!
  • Εγώ λατρεύω το κλασικό Color Sensational στην απόχρωση Hollywood Red το οποίο μπορείς να φορέσεις ταμποναριστά για ένα πιο light αποτέλεσμα.
  • Το δεύτερο που μου αρέσει πολύ όμως και έχει πολύ ενδιαφέρον είναι το πορτοκαλί Color Sensational Made For All στην απόχρωση Spice for Me!
  • Έχει τέλεια απόχρωση και πραγματικά ταιριάζει σε όλες… φτιάχτηκε εξάλλου για αυτό το σκοπό! Αν πάλι όμως δεν θέλεις να φορέσεις κραγιόν λίγο μολύβι στα μάτια σου είναι ό, τι πρέπει!
  • Μία γραμμή με το Master Drama σου αρκεί για να τονίσει τα μάτια σου που ήδη φαίνονται πιο μεγάλα πίσω από τα γυαλιά!
  • Ό, τι και αν αποφασίσεις πάντως να ξέρεις πως είσαι fabulous και λατρεύω τα κορίτσια με γυαλιά!

Τα γυαλιά είναι τόσο sexy! Και εγώ φοράω γυαλιά Babelline αν και όχι συνέχεια, συνεπώς ξέρω ακριβώς τι χρειάζεσαι για το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ. Πριν σου πω όμως τι πιστεύω πως θα σε βολέψει, θέλω να ξέρεις πως μπορείς να κάνεις ό, τι μακιγιάζ θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα! Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ όμορφη και όχι τι λένε όλοι οι άλλοι. Στο θέμα μας όμως…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Βάλε χρώμα!

Για την πρώτη σου μέρα στο γραφείο με την καινούργια χρονιά διάλεξε το πιο φωτεινό κραγιόν σου και συνδύασέ το με το πιο λαμπερό χαμόγελο!

OTHERS VIEWED