Το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιαζ για την πόλη

Μέχρι να έρθει ο Αύγουστος και οι διακοπές!

Οι παλέτες <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn/the-city-kits-all-in-one-paleta-makigiaz/pink-edge" target="_blank">The City Kits</a> Pink Edge kαι Urban Light έχουν τα πιο τέλεια χρώματα για κάθε look, κάθε περίσταση, κάθε ώρα της ημέρας. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι… Ένας για κάθε μέρα που μετράς αντίστροφα για τις διακοπές! H <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara/total-temptation-adiavroxh-maskara" target="_blank">Total Temptation Waterproof Mascara</a>! Έχει την κρεμώδη και buildable σύνθεση της λατρεμένης σου <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">μάσκαρα</a> μόνο που δεν πρόκειται να αλλοιωθεί στη ζέστη του κέντρου της πόλης. Είναι απλά τέλεια! Τέλος, τα ολοκαίνουργια Super Stay Ink Crayon και οι 7 ζουμερές και λαχταριστές σου αποχρώσεις θα βάλουν χρώμα ακόμα και στις πιο ανούσιες μέρες (Hello Τετάρτη) και θα φωτίσουν το χαμόγελό σου. Τα χρειάζεσαι, trust us! Λοιπόν; Καλό καλοκαίρι girl, οι διακοπές πλησιάζουν!
  • Οι παλέτες The City Kits Pink Edge kαι Urban Light έχουν τα πιο τέλεια χρώματα για κάθε look, κάθε περίσταση, κάθε ώρα της ημέρας. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι… Ένας για κάθε μέρα που μετράς αντίστροφα για τις διακοπές!
  • H Total Temptation Waterproof Mascara! Έχει την κρεμώδη και buildable σύνθεση της λατρεμένης σου μάσκαρα μόνο που δεν πρόκειται να αλλοιωθεί στη ζέστη του κέντρου της πόλης. Είναι απλά τέλεια!
  • Τέλος, τα ολοκαίνουργια Super Stay Ink Crayon και οι 7 ζουμερές και λαχταριστές σου αποχρώσεις θα βάλουν χρώμα ακόμα και στις πιο ανούσιες μέρες (Hello Τετάρτη) και θα φωτίσουν το χαμόγελό σου. Τα χρειάζεσαι, trust us! Λοιπόν; Καλό καλοκαίρι girl, οι διακοπές πλησιάζουν!

Αν μπορούσαμε να πηγαίνουμε από τον έναν εξωτικό προορισμό στον άλλο από τη στιγμή που μπαίνει ο Ιούνιος…. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα το κάναμε! Δεν είμαστε ωστόσο σε αυτή τη θέση και αντιθέτως, περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη όπως και εσύ! Ζεσταινόμαστε, ονειρευόμαστε παραλίες και στο μεταξύ ανοίγουμε τα νεσεσέρ μας για να μας φτιάξει η διάθεση. Θέλεις να δεις με ποια προϊόντα θα σου φτιάξει και εσένα το κέφι όσο είσαι στην πόλη; Let’s go!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Μην ξεχνάς

Τα χρώματα που κολακεύουν περισσότερο τα καστανά μάτια είναι το μωβ και το πράσινο.

OTHERS VIEWED