Το χρώμα που οπωσδήποτε πρέπει να φορέσεις τη νέα σεζόν!

Ξέχνα το μαύρο. Το κόκκινο είναι η τέλεια εναλλακτική για να δηλώσεις την παρουσία και τη θηλυκότητά σου.

Oscar De La Renta Preen by Thornton Bregazzi Dolce & Gabbana Proenza Schouler Giambattista Valli Jason Wu
  • Oscar De La Renta
  • Preen by Thornton Bregazzi
  • Dolce & Gabbana
  • Proenza Schouler
  • Giambattista Valli
  • Jason Wu

Η νέα σεζόν προστάζει πολλά, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το κόκκινο. Όχι το απλό κόκκινο, το power red, αυτό το φλογερό, all time classic κόκκινο το οποίο «φωνάζει» την παρουσία σου με πολύ απλό τρόπο και υπογραμμίζει τη θηλυκότητά σου ακριβώς όπως πρέπει. 

Το κόκκινο λοιπόν δεν είναι απλώς παρών αυτή τη σεζόν, αλλά πρωταγωνιστεί και φυσικά μπορείς να το φορέσεις από τώρα, δεν χρειάζεται να περιμένεις το φθινόπωρο για να το κάνεις. Τόλμησε έντονες λεπτομέρειες αλλά και εντυπωσιακά total looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου. Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου κόκκινο σύνολο με το αντίστοιχο κόκκινο κραγιόν, αρκεί να προσέξεις οι δύο αποχρώσεις να είναι σχεδόν ίδιες για ένα πολύ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Είτε είσαι ξανθιά είτε είστε μελαχρινή το αποτέλεσμα θα σε κολακεύει σε κάθε περίπτωση. 

Δοκίμασε το κόκκινο από την κορυφή ως τα νύχια, όπως είδαμε στην πασαρέλα του Giambattista Valli ή «σπάσε» το ολοκόκκινο σύνολο με λεπτομέρειες από μαύρο όπως αυτές που είδαμε σ΄αυτή των Proenza Schouler. Όποιο και αν είναι το στιλ σου θα βρεις την εναλλακτική που σου ταιριάζει. Τόλμησέ το. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Genius!

Είσαι μελαχρινή και εμφανίστηκαν λευκές τρίχες στις διακοπές σου; Βάλε λίγη από τη μάσκαρά σου επάνω τους και καμουφλάρισέ τις προσωρινά!

OTHERS VIEWED