Το χρώμα που πρέπει να έχει η καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!

Είναι ουδέτερο και δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου ντύσιμο γι’ αυτό πρέπει να το βάλεις άμεσα στη ντουλάπα σου.

Camille Charriere Charlotte Cargnello Cherine Magrabi Manuela Martorelli Melissa Bank
  • Camille Charriere
  • Charlotte Cargnello
  • Cherine Magrabi
  • Manuela Martorelli
  • Melissa Bank

Σου αρέσει το λευκό και το μαύρο και σίγουρα έχεις σκεφτεί πολλούς τρόπους για να τα φορέσεις στις διακοπές και όχι μόνο. Ακόμα ένα χρώμα που είναι το ίδιο ουδέτερο, κλασικό και κομψό, είναι το μπλε. Το μπλε λοιπόν ταιριάζει με όλα, παρόλο που παλιότερα θεωρούσαν ότι δεν μπορεί να φορεθεί με πολλές αποχρώσεις. Μπορεί να μη δένει ιδανικά με το μαύρο, όμως για σκέψου με πόσα άλλα χρώματα μπορείς να το συνδυάσεις;

Ακόμα πιο κομψό και glamorous είναι όταν το φοράς με χρυσά αξεσουάρ. Η εμφάνισή σου θα θυμίζει κάτι από τις πολύ chic γυναίκες των παλιότερων δεκαετιών, και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Μάλιστα μπορείς να το φορέσεις με ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν και να είσαι εκτός των άλλων και πολύ σέξι.

Μην ξεχνάς ότι ταιριάζει με τα τζιν σου περισσότερο από οτιδήποτε ενώ μπορείς να κάνεις υπέροχους, μη αναμενόμενους συνδυασμούς, όπως με το ροζ ή με το κίτρινο. Δοκίμασέ το!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Βάλτα στο ψυγείο!

Αν έχεις Color Sensational κραγιόν που δεν χρησιμοποιείς συχνά, βάλτα στο ψυγείο!

OTHERS VIEWED