Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone!

Μπορείς να μαντέψεις;

Το κοραλλί! Συγκεκριμένα το living coral που είναι εμπνευσμένο από τα κοράλλια και τα ψάρια του τροπικού βυθού! Είναι ένα χρώμα κολακευτικό, δροσερό, ευκολοφόρετο και… εννοείται έχουμε τα τέλεια προϊόντα για να το φορέσεις! Το Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Secret Blush είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα που θα κάνει τα χείλη σου απλά ακαταμάχητα! Με τα <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn" target="_blank">μάτια</a> όμως τι γίνεται; Πως μπορείς να φορέσεις το κοραλλί; Με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο θα το φορέσεις! Η <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn/lemonade-craze-paleta-skiwn" target="_blank">Lemonade Craze παλέτα</a> σου  το έχει ήδη μέσα της και παράλληλα, έχει και όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά, color of the year μακιγιάζ! Make coral happen girl!
  • Το κοραλλί! Συγκεκριμένα το living coral που είναι εμπνευσμένο από τα κοράλλια και τα ψάρια του τροπικού βυθού! Είναι ένα χρώμα κολακευτικό, δροσερό, ευκολοφόρετο και… εννοείται έχουμε τα τέλεια προϊόντα για να το φορέσεις!
  • Το Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Secret Blush είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα που θα κάνει τα χείλη σου απλά ακαταμάχητα!
  • Με τα μάτια όμως τι γίνεται; Πως μπορείς να φορέσεις το κοραλλί; Με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο θα το φορέσεις!
  • Η Lemonade Craze παλέτα σου το έχει ήδη μέσα της και παράλληλα, έχει και όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά, color of the year μακιγιάζ! Make coral happen girl!

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί του χρώματος στην Pantone αποφασίζουν το χρώμα της χρονιάς. Διαλέγουν μία απόχρωση και εκείνη είναι που κυριαρχεί για το υπόλοιπο έτος στα πάντα από τη διακόσμηση και τη μόδα ως το μακιγιάζ. Ομολογούμε πως… δεν είναι κάθε χρονιά φιλική προς τις makeup addicts αλλά φέτος είναι πραγματικά η χρονιά μας! Φέτος το χρώμα της χρονιάς είναι…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην το πετάξεις!

Αν έσπασε το Color Sensational σου μην το αποχωριστείς! Βάλτε σε ένα παλιό βαζάκι και συνέχισε να το χρησιμοποιείς με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλά σου σαν l

OTHERS VIEWED