Τρία μοναδικά μπικίνι για να εμπνευστείς!

Αν δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις φέτος, ίσως σε βοηθήσουν αυτά τα looks.

 @dorisliapata: Ένα κλασικό, μαύρο, ψηλόμεσο μπικίνι είναι πάντα μια κομψή επιλογή και επιπλέον θα κρύψει και τυχόν επιπλέον πόντους στην κοιλιά με τον πιο στιλάτο τρόπο. @ smakropoulos: Έχεις έντονες καμπύλες; Κανένα πρόβλημα! Ένα μπικίνι με διακριτικό μοτίβο που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σου θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχη και σέξι. @nansoumou: Τα βολάν είναι πάντα στη λίστα των αγαπημένων μας γιατί είναι κοριτσίστικα και ιδιαίτερα αν το σώμα σου είναι skinny θα το κάνουν ακόμα πιο θηλυκό και ελκυστικό.
  • @dorisliapata: Ένα κλασικό, μαύρο, ψηλόμεσο μπικίνι είναι πάντα μια κομψή επιλογή και επιπλέον θα κρύψει και τυχόν επιπλέον πόντους στην κοιλιά με τον πιο στιλάτο τρόπο.
  • @ smakropoulos: Έχεις έντονες καμπύλες; Κανένα πρόβλημα! Ένα μπικίνι με διακριτικό μοτίβο που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σου θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχη και σέξι.
  • @nansoumou: Τα βολάν είναι πάντα στη λίστα των αγαπημένων μας γιατί είναι κοριτσίστικα και ιδιαίτερα αν το σώμα σου είναι skinny θα το κάνουν ακόμα πιο θηλυκό και ελκυστικό.

Το μπικίνι είναι το νούμερο ένα κομμάτι που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου. Αναρωτιέσαι ποιο να επιλέξεις φέτος; Σίγουρα δε χρειάζεσαι μόνο ένα και αυτά τα τρία που έχουμε ξεχωρίσει θα σε βοηθήσουν όποιο και αν είναι το στιλ ή το σώμα σου.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ

Αντάλλαξε το μαύρο μολύβι σου για ένα έντονο γαλάζιο και μην φοβηθείς να το συνδυάσεις με έντονα κόκκινα χείλη! Η μαυρισμένη επιδερμίδα σου το επιβάλλει...

OTHERS VIEWED