Τρία ολόσωμα μαγιό για να εμπνευστείς!

Πάρε ιδέες από τα πιο ωραία που είδαμε στις ελληνικές παραλίες.

@christinamariakravvari: Τέλειο χρώμα, δεν το βλέπουμε πολύ συχνά, ιδανικό κόψιμο και ουδέτερο για να μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες με πολλούς τρόπους. Αυτό το ολόσωμο μαγιό είναι το αγαπημένο μας. @desfashion: Μπορεί το πορτοκαλί να σε ξενίζει, όμως είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Τα high cut μαγιό επίσης θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. @konstantina_liv: Το χακί δεν είναι χρώμα που βλέπουμε συχνά στα μαγιό και αυτός είναι ο λόγος που το ξεχωρίζουμε. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι έχουμε δίκιο.
  • @christinamariakravvari: Τέλειο χρώμα, δεν το βλέπουμε πολύ συχνά, ιδανικό κόψιμο και ουδέτερο για να μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες με πολλούς τρόπους. Αυτό το ολόσωμο μαγιό είναι το αγαπημένο μας.
  • @desfashion: Μπορεί το πορτοκαλί να σε ξενίζει, όμως είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Τα high cut μαγιό επίσης θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.
  • @konstantina_liv: Το χακί δεν είναι χρώμα που βλέπουμε συχνά στα μαγιό και αυτός είναι ο λόγος που το ξεχωρίζουμε. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι έχουμε δίκιο.

Βρήκες το ιδανικό μαγιό για φέτος; Τα ολόσωμα είναι πάλι στο προσκήνιο και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα. Εμείς ψηφίζουμε τα απλά και basic γιατί μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς τρόπους και γιατί ταιριάζουν σε όλες. Πάρε μια ιδέα από τα αγαπημένα μας για να δεις και εσύ ποιο είναι το καλύτερο για το στιλ σου.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην ξεχνιέσαι

Μην τρίβεις το κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι ελαφριές και ταμποναριστές. Έτσι θα έχεις κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED