Βερνίκια νυχιών που θα φοράμε όλο το Φθινόπωρο!

Και είναι όλα υπέροχα…

«Βρώμικο» ροζ: Το Color Show No 17 είναι το πιο όμορφο «βρώμικο» ροζ και ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Στο χρώμα του βατόμουρου: Το <a href="https://www.maybelline.gr/proionta-nyxiwn/vernikia-nyxiwn/color-show-vernikia-nyxiwn/blush-berry" target="_blank">Color Show No 20</a> μοιάζει με ζουμερό βατόμουρο και το βρίσκουμε τέ-λει-ο για το πεντικιούρ μας! Το βιολετί: Το Color Show No 24 μπορεί να μοιάζει Φθινοπωρινό όμως δεν είναι! Φαντάσου το συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα και μαυρισμένο δέρμα… Το Μωβ: Color Show No 25 είναι απλά τέλειο για τα καλοκαιρινά πεντικιούρ και ταιριάζει με κάθε σανδάλι! Σαν κεράσι: Γιατί να αποχωριστούμε το Color Show No 45 το καλοκαίρι; Δεν είναι το κεράσι καλοκαιρινό φρούτο; Το μπλε: Το <a href="https://www.maybelline.gr/proionta-nyxiwn/vernikia-nyxiwn/color-show-vernikia-nyxiwn/old-denim" target="_blank">Color Show No 57</a> μοιάζει με παλιό τζιν παντελόνι (το λέει και το όνομά του) και ασφαλώς έχει θέση στην καλοκαιρινή μας παλέτα!
  • «Βρώμικο» ροζ: Το Color Show No 17 είναι το πιο όμορφο «βρώμικο» ροζ και ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα.
  • Στο χρώμα του βατόμουρου: Το Color Show No 20 μοιάζει με ζουμερό βατόμουρο και το βρίσκουμε τέ-λει-ο για το πεντικιούρ μας!
  • Το βιολετί: Το Color Show No 24 μπορεί να μοιάζει Φθινοπωρινό όμως δεν είναι! Φαντάσου το συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα και μαυρισμένο δέρμα…
  • Το Μωβ: Color Show No 25 είναι απλά τέλειο για τα καλοκαιρινά πεντικιούρ και ταιριάζει με κάθε σανδάλι!
  • Σαν κεράσι: Γιατί να αποχωριστούμε το Color Show No 45 το καλοκαίρι; Δεν είναι το κεράσι καλοκαιρινό φρούτο;
  • Το μπλε: Το Color Show No 57 μοιάζει με παλιό τζιν παντελόνι (το λέει και το όνομά του) και ασφαλώς έχει θέση στην καλοκαιρινή μας παλέτα!

Μπορεί το καλοκαίρι να πρωταγωνίστησαν τα φωτεινά χρώματα στα νύχια όμως το φθινόπωρο είναι καθ᾽οδόν και πρέπει να προσαρμοστούμε… όχι πως δυσκολευόμαστε! Βλέπεις, η γκάμα των Color Show βερνικιών της ΜΝΥ έχει τόσο όμορφα, σκούρα χρώματα και έτσι το να βρούμε τα νέα αγαπημένα μας για το φθινόπωρο γίνεται παιχνίδι! Λίγο πιο σκούρα, λίγο πιο πολυτελή, λίγο πιο yummy… Αυτά που διαλέξαμε είναι όλα υπέροχα και μάλιστα τονίζουν το μαύρισμα που ακόμα έχουμε στα χέρια μας. Μιλάμε για win win υπόθεση ξεκάθαρα. Δες τα όλα παρακάτω…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Στέγνωσέ τα

Για να στεγνώσουν ακόμα πιο γρήγορα τα νύχια σου βάλε τα κάτω από ή μέσα σε κρύο νερό.

OTHERS VIEWED