Υπάρχει το τέλειο κόκκινο κραγιόν;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις…

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου απαντάει αν υπάρχει το τέλειο κόκκινο κραγιόν και αν ναι ποιο είναι αυτό. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Το κόκκινο κραγιόν ξέρεις είναι το φετίχ μου! Δεν φορώ κανένα άλλο και δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτό. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι δεν έχω μόνο ένα αλλά πολλά! Έχω όμως αγαπημένο ή μάλλον… αγαπημένα. Θα σου εξηγήσω. Παθαίνω εμμονές με τα κόκκινα κραγιόν και για καιρό μπορεί να φοράω ένα Color Sensational για παράδειγμα. Ε λοιπόν από το καλοκαίρι φοράω μόνο αυτό…

 

1

Ναι, το Superstay Matte Ink No 925 είναι το απόλυτο κόκκινο για τον χειμώνα (και κάθε εποχή) που δεν φεύγει με τίποτα! Αν μάλιστα το συνδυάσεις με μολύβι χειλιών, το αποτέλεσμα γίνεται τόσο έντονο, άψογο, ματ και σταθερό που δεν σε προδίδει ακόμα και αν κοιμηθείς με αυτό. Όχι δεν υπερβάλλω…

 

2

Αν βάλεις σωστά το μολύβι σου και «χτίσεις» προσεκτικά το χρώμα δεν θα χρειαστεί να το ανανεώσεις καθόλου! Αν λοιπόν πρέπει να προτείνω ένα και μόνο κόκκινο κραγιόν αυτό τον καιρό προτείνω αυτό, την νέα μου εμμονή!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Να θυμάσαι

Αφού περάσεις τη βάση στο πρόσωπό σου, πέρνα ό, τι έχει περισσέψει στα χέρια σου και από… τα αυτιά σου για ένα τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED